Modni izbori! Evo tko je na biralištima pokazao najbolje stilske kombinacije

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • U nedjelju 5. srpnja održani su parlamentarni izbori, a dolazak nekih od ključnih aktera političke scene na birališta bio je idealna prilika da ih podvrgnemo modnom sudu
  • Uz bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, posebnu pažnju na ovim izborima svojim je modnim odabirom privukla Fani Kerum
  • Supružnici Beroš pojavili su se u stilski skladnoj modnoj kombinaciji, a tko je još zaslužio pohvale za svoj modni odabir otkrij u nastavku

Znamo da je na izborima najvažnije tko će nas zastupati u parlamentu i određivati budućnost naše zemlje, no nismo mogli odoljeti prebaciti i malo pažnje na jučerašnje modne odabire političarki te supruga političara. O modnom izboru koji je Kolinda Grabar Kitarović odjenula pri jučerašnjem odlasku na biralište već smo pisali u prethodnom članku, a sada je red da i ostale aktere privedemo modnom sudu.

Uz bivšu predsjednicu najveću je pažnju privukla pojava Fani Kerum, supruge Željka Keruma, koja je na biralište pristigla odjevena u bijelu pripijenu haljinu cvjetnog uzorka čiji dizajn potpisuje poznati  talijanski brend Dolce&Gabbana. Izvorna cijena ovog modela haljine iznosi nešto više od 14.000 kuna, a za ovu priliku, Fani ju je upotpunila crvenim modnim detaljima - salonkama ukrašenima mašnicom i Fendi torbicom.

Praktični komadi Osim izgledom, dva modela haljina iz Reserveda osvojila su nas svojom praktičnošću - i cijenom!

Modno usklađeni!

U Splitu je u društvu supruge Jasminke i sina Adriana na biralište pristigao i donedavni ministar zdravstva Vili Beroš. Za svoj modni odabir i stilsku usklađenost obitelj Beroš zaslužila je čistu peticu.

Ležerna ljetna kombinacija

Posebnu pažnju na svom biračkom mjestu u Zagrebu izazvao je i bračni par Raspudić koji je na izbori pristigao je u društvu osmomjesečne kćeri Danice. Za razliku od članova obitelji Beroš koji su na glasanje pristigli u nešto službenijoj odjevnoj kombinaciji, Nino i Marija su se odlučili na nešto jednostavniju i ležerniju ljetu kombinaciju.

Modni savjet Ove tri modne pogreške jednostavno moraš izbjegavati - zbog njih izgledaš znatno starije

Opuštenije izdanje

Donedavnu ministricu obrazovanja Blaženku Divjak imali smo priliku vidjeti u nešto opuštenijem izdanju no inače. Tako se na biračkom mjestu u Varaždinu pojavila u dugačkoj prozračnoj haljini s kockastim uzorkom uz koju je kombinirala balerinke i torbu u bijeloj boji.

Bež vs. crno

Buduća saborska zastupnica Dalija Orešković na izbore je, pridržavajući se predloženih epidemioloških mjera, pristigla je svečanoj kombinaciji koju su činili bež haljina s crnim akcentima te pridodani čipkasti bolero. Rezultate izbora Dalija je ipak dočekala u drugoj modnoj kombinaciji te se pokazalo da je za nju klasična crna haljina s naglašenim rukavima modno uspješniji izbor.

LIFESTYLE Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje

Modno uspješni rezultati

Premda nisu krile svoje nezadovoljstvo rezultatima izbora, Biljana Borzan i Sabina Glasovac mogu biti itekako zadovoljne prezentiranim modnim kombinacijama. Dok se Biljana odlučila na elegantnu usku ljubičastu haljinu, Sabina se pojavila u crvenoj haljini koju je ukombinirala s pripadajućim sakoom.

Moda Novi najdraži jeftini brend Kate Middleton: oduševit će te ako voliš cvjetne haljine

Posjeti Miss7.24sata.hr