Modna zona sumraka za Kristen Stewart

Guliver Image/Getty Images
Zvijezda filmova "Sumrak", američka glumica Kristen Stewart često iznenađuje publiku i modne kritičare svojim pomalo nedefiniranim outfitima na crvenom tepihu. Iako je nebrojeno mnogo puta izgledala fantastično, čini se da je mlada glumica ovoga puta razočarala.
Vidi originalni članak

Kristen Stewart pojavila se na crvenom tepihu povodom premijere novog filma On the Road. Glumica je nosila haljinu iz proljetne kolekcije kanadskog dizajnera Erdema, pretvorivši je u kraću i neukusniju verziju. Čini se da svilena suknja i top u nježno plavoj boji povezani s prozirnim materijalom koji je dodatno ukrašen narančastim i rozim detaljima, nisu bili najbolji izbor za inače zgodnu Kristen.

Kreacija, koja je i inače nezgodnog kroja, Kristen je dodala višak kilograma, posebno zato jer je skraćena i omjer proporcija je promijenjen. Cijeli styling dodatno je začinila narančastim Christian Louboutin Pigalle cipelama.

Ono što nas je iznenadilo je odličan odabir make upa. Stavivši naglasak na plavo zelene oči, odlučila se za nježno ružičaste usne i blago istaknute jagodice. Kosu je podignula u visoki razbarušeni rep i tako ostavila dojam pravog proljetnog looka.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr