Modna avantura: Pogledaj kako je Marko Grubnić unio boje u Valentinin crni modni svijet

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Četiri čitateljice i jedan čitatelj, sudionici naše modne kampanje 'Shape of you', jedva su dočekali za se zapute u modnu avanturu u kojoj ih odijeva poznati stilist Marko Grubnić
  • U drugoj od četiri epizode Marko je Valentini Krčmar, inače modoj ziherašici, namijenio otkačeni stil i predstavio dvije kombinacije
  • Osim što se fenomenalno provela, Valentina je nagrađena i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia

Svi naši čitatelji, modni entuzijasti, sigurno već znaju da su izabrani kandidati za modnu kampanju 'Shape of you' koju miss7 provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom. Sretnici željni modne pustolovine dobili su, ni više ni manje, priliku da ih odjene stilist Marko Grubnić, a nagrađeni su i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia. Četiri čitateljice i jedan čitatelj s nama su već podijeli uzbuđenje što će svoje outfite dogovarati s Markom i to u četiri modne kategorije: sportski stil, otkačeni stil, shiny stil i casual stil. 

Nakon što smo u prvoj epizodi predstavili kandidate Marinu i Karla, koji su se oblačili u sportski stil, na red je došao otkačeni stil i kandidatkinja Valentina Krčmar iz Zagreba. Valentina, koja za sebe kaže da je modna ziherašica te da u njezinom ormaru prevladava crna odjeća, prepustila se u ruke našem stilistu te je hrabro odjenula dvije kombinacije koje pršte bojama. 

Shape of you Marko Grubnić: Majka me je češljala kad sam bio mali

Ova 23-godišnja kozmetičarka na modnu avanturu se prijavila kako bi unijela boje u svoj stil, a na snimanje je stigla gotovo od glave do pete u crnom - crnim kratkim hlačama, crnoj tuniki bez rukava te bijelim tenisicama iz kojih su virile crne čarape. I choker kao modni dodatak je bio u crnoj boji, a čak je stavila i ruž iste nijanse. 

Za prvi outfit Marko je odabrao prugasti, šareni baloner, žutu torbicu te crne gležnjače na petu. Nakon što je odjenula kombinaciju, Valentina je iskreno priznala da to nikad ne bi izabrala u trgovini, no da joj se sviđa kako joj stoji. Marko je poštovao njezinu ljubav prema crnoj boji pa je štikle ostavio i u drugoj kombinaciji. 

Osim štikli dio druge kombinacije je bila šarena haljina, marama zavezana kao turban te torbica koja na sebi ima sliku usta. Naša kandidatkinja je bila oduševljena drugim stajlingom te je odmah rekla kako bi se i sama odlučila za njega. Uz Markovu pomoć Valentina je zaključila da će se odsad i u njezinom ormaru pojavljivati boje. 

Cijeli video kategorije 'otkačeni stil' kampanje 'Shape of you' možeš pogledati ispod:

Vjerujemo da će ništa manje zadovoljni neće biti i preostali dobitnici koje očekuje foto i video shooting te mentoriranje našeg poznatog stilista. Ne zaboravi pratiti ovu modnu avanturu na portalu Miss7 te našim službenim Facebook i Instagram stranicama. Sigurni smo da svojim profesionalnim i entuzijastičnim pristupom Marko može inspirirati i tebe!

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brandova uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

Posjeti Miss7.24sata.hr