Mlada prolaznica je sjajno pokazala kako samo jedan detalj može učiniti veliku razliku

Bruno Fantulin/PIXSELL Ulična moda, Zagreb
Vidi originalni članak
  • Mlada prolaznica koju smo zatekli u šetnji središtem Zagreba sjajno je spojila trenutno vrlo popularne modne komade
  • Riječ je predimenzioniranoj košulji te kombinaciji vrućih hlačica i visokih čizama, koja je sudeći prema fotografijama ulične mode omiljena među Hrvaticama
  • No, našu je pažnju ovoga puta prvenstveno privukao detalj koji čini razliku, a riječ je o vrlo zanimljivo stiliziranoj marami

Samo jedan detalj može učiniti veliku razliku! Upravo to nam je pokazala mlada prolaznica koju smo zatekli u šetnji središtem Zagreba. Ona se odlučila na vrlo jednostavnu, ali atraktivnu modnu kombinaciju sastavljenu od kratkih traper hlačica i bijele predimenzionirane košulje. Upravo se ovaj modni komad našao pod povećalom modnih blogerica, a kako ga one nose možeš provjeriti ovdje.

Ulična moda Damski stajling sa zagrebačke špice uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Slažeš li se?

Nadalje, atraktivnosti cijelog stajlinga uvelike su pridonijele ravne čime od brušene kože, dizajnirane tako da opušteno padaju oko gležnja. Čini nam se kako će upravo kombinacija kratkih hlača i čizama biti omiljeni odabir brojnih Hrvatica za vrijeme prijelaznog razdoblja. Tome u prilog idu i kadrovi sa zadarskih ulica, a sjajnog stajlinga koji je uključivao upravo ove dvije komponente možeš se prisjetiti u ovom članku.

Ipak, detalj koji je privukao našu pažnju jest marama, koju je prolaznica na zanimljiv način ukomponirala u svoj outfit. Nije se odlučila zavezati oko vrata, već ju je postavila oko gumba na košulji kreirajući zanimljiv modni akcent. Moć je doista u detaljima!

Posjeti Miss7.24sata.hr