Miu Miu i New Balance lansirali su svoj najblještaviji (i najskuplji) model tenisica do sada

Instagram @ygolsharifi Foto: Instagram @ygolsharifi
Vidi originalni članak
  • Miu Miu i New Balance prvi su put snage udružili 2022. godine surađujući na legendarnom New Balanceovom 574 modelu tenisica
  • Posljednjim modelom koji su predstavili dosadašnju su suradnju okrunili u velikom stilu, a u svjetlucavi model mnogi su se zaljubili na prvi pogled
  • Dolazi u bijeloj boji, izrađen je od antilop kože i trapera i obilato je prekriven kristalima u duhu sve popularnije Y2K estetike

Suradnje velikih dizajnerskih imena i high street te sportskih brendova već odavno nisu nikakva novost, no njihov su rezultat najčešće modeli koji privlače najviše pažnje i koji nam nerijetko ostaju nedosanjani san, što zbog toga da ponekad stižu u limitiranim edicijama ili su pak dostupni samo na određenim tržištima, što zbog toga što nam se od cijene zavrti u glavi. 

Savršen primjer ovoga o čemu govorimo je suradnja kuće Miu Miu i New Balancea koja nije prva, ali je definitivno najluksuznija od svih dosad viđenih. Prvi su put snage udružili još 2022. godine surađujući upravo na legendarnom New Balanceovom 574 modelu tenisica, a posljednjim modelom koji su predstavili dosadašnju su suradnju okrunili u velikom stilu. 

Moda Miu Miu i New Balance imaju novu kolekciju tenisica od trapera u nekoliko boja, i sve izgledaju predivno

Najnoviji Miu Miu x New Balance 574 model dolazi u bijeloj boji, izrađen je od antilop kože i trapera, obilato je prekriven kristalima koji su se smjestili na prednjem i stražnjem dijelu tenisice te prepoznatljivom slovu 'N', a cijena mu iznosi paprenih 1679 dolara, što je otprilike 700 dolara više nego što su dosad koštali modeli nastali suradnjom spomenutih brendova.

Budući da smo na samom početku milenija bili potpuno opsjednuti kristalićima koje smo nosili na apsolutno svemu, od tenisica, kapa, majica i traperica do našeg vlastitog zubala, ovaj je model kao stvoren za sve ljubitelje Y2K estetike koja je posljednjih mjeseci iznjedrila mnoštvo povratničkih it komada. 

Sve one koji su ih i sami poželjeli razveselit će vijest da se još uvijek nisu rasprodale te ih je moguće kupiti u Miu Miu webshopu, a uopće ne sumnjamo da će se naći i onih koje će ova suradnja inspirirati na kreativne DIY eksperimente. Ako ništa drugo, barem znamo da nas kristalići, 'obične' tenisice i ljepilo neće koštati neki suludi iznos. No nećemo lagati, rado bismo da svjetlucaju na nekoj polici u našoj garderobi!

Moda Novi Nike Air Force model slavi godinu Zmaja i mogao bi biti najelegantniji ikad dizajniran

 

Posjeti Miss7.24sata.hr