Misija uspjela: najbolji badići do 110 kuna!

miss7
Godišnji odmori (s nekim uključenim kupanjcem bilo na moru, jezeru ili bazenu) kucaju na vrata. Ako nisi još uvijek pronašla badić, mi ti možemo olakšati potragu
Vidi originalni članak

Nije lako odabrati idealan badić u kojem ćeš zasjati na plaži i/ili Instagram fotkama. U ponudi ih ima jako puno, pa smo izabrali neke zbog kojih nećeš otići u minus. Boje su ovo ljeto u trendu pa smo se time i mi vodili kad smo napravili odabir najboljih komada do 110 kuna. 

Žute - top boja ljete

Žuta boja je jedna od top boja ovog ljeta. Od jarke limun žute do zagasite senf nijanse koju god odabereš blistat ćeš poput sunca. Prugice, cvijeće ili bez detalja, sve dolazi u obzir. 

Vesela naračasta ili nježna ružičasta, sve prolazi

Narančasto roza kombinacija  jako je romantična i nježna. Sigurno nećeš proći nezapaženo. Izgledaju baš svježe i ljetno, taman za neki party na plaži. Iako jednodijelni izgleda pomalo retro, možeš ga iskombinirati sa svim trenutnim hit komadima. 

Vječni trendovi: klasična bijela i tropsko cvijeće

Od bijele klasike s kojom ne možeš pogriješiti do šarenih jednodijelnih modela. Iako su jednodijelni odaju dojam dvodijelnog jer su povezani trendi volanima ili mašnicama. I u ovom slučaju nećeš pogriješiti ako odabereš cvjetni uzorak. 

KUPAĆI KOSTIMI 2018. Mango ove godine ima savršene badiće - odabrali smo 15 najboljih!

Crna, uvijek i svugdje

Naravno tu je i crna klasika za sve one koje ne vole eksperimentirati s bojama i uzorcima. S ovakvim modelima nećeš sigurno pogriješiti. Jednodijelni možda odaje dojam sportskog izgleda, ali ne sumnjamo u tvoju izvedbu stajlinga u kojem ćeš ovo ljeto uživati na plažama. 

U svakom slučaju, koji god odabrala vjerujem da ćeš zasjati i imat nezaboravno ljeto. Bilo ono na nekoj plaži, jezeru, rijeci ili javnom bazenu. To ti missice u svakom slučaju žele!

Posjeti Miss7.24sata.hr