Mirna Maras ili Marijana Mikulić - koja je "pogodila" pravi styling?

Petar Glebov/Pixsell
Na premijeri filma Spectre sinoć su prisustvovale brojne poznate Hrvatice koje su se posebno potrudile oko svojih stylinga. Međutim, dok su neke svojim modnim odabirima kretale više u smjeru casual looka, druge su se odlučile na prave večernje toalete. Tako su nam za oko zapele Mirna Maras i Marijana Mikulić.
Vidi originalni članak

Mirna se odlučila na kombinaciju bijele bluze i uskih traperica te je preko ovog outfit prebacila elegantni kaputić. Njen make up je također bio blag te je svojim bojama pratio jednostavnost kombinacije.

Marijana Mikulić se pak odlučila na pravu večernju toaletu te je sukladno s haljinom odabrala i jači make up. Njena je haljina, sašivena od metaliziranog high tech materijala, pratila liniju tijela i zaista joj lijepo pristajala.

Jedino što nas muči je pitanje je li ovo bila prigoda za casual varijantu ili onu svečaniju. Jer ako se radi o casual varijanti, Marijana je bila, kako bi se engleski reklo "overdressed", odnosno pretjerano sređena. No, ako se radi o svečanijoj prigodi, onda je Mirna bila "underdressed", odnosno premalo sređena. Mi smo ipak skloni vjerovati kako je Mirna možda mrvicu pogriješila, pogotovo ako uzmemo u obzir koliko su se strane zvijezde glamurozno sredile za premijeru ovog filma.

Sjetimo se samo haljine Kate Middleton koja je bila toliko glamurozna, da je mogla poslužiti i za svečanije prigode.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr