Mini torbice stvorene su za princeze: Imate li svoju?

Goran Čižmešija
U obliku kočije, zlatne, naraskošnije "odjevene", ove sezone torbice kao da su došle iz neke bajke
Vidi originalni članak

Danas se svaka djevojka/žena želi osjećati poput princeze, izjavio je Stefano Gabbana na kraju predstavljanja jesensko-zimske kolekcije Dolce & Gabbane. Kako to bolje postići nego uz bajkovite torbice koje su, uz cipele, alfa i omega svake kombinacije. U obliku kočije (da, dobro ste pročitali!), prozirne, s najraskošnijim detaljima i zlatnim vezom, torbice ovoga talijanskoga modnog dvojca pretvorile su se u prava mala remek-djela koja će “začiniti” svaki styling. A i dobro će doći u vrijeme najzabavnijih tuluma koji nas čekaju.

Olympia Le-Tan i dalje se drži provjerenog recepta. Torbicama u obliku knjiga, na čijim su naslovnicama od 2009. godine prodefilirali svi glavni junaci iz najpoznatijih priča i bajki za djecu, zaludjela je sve trendseterice. Najbolje od svega je što te “ljepotice” sjajno pristaju i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, iako su tako male pa u njih i ne stane puno toga.

U našem shopping vodiču u galeriji donosimo samo mali dio iz high street dućana i online shopova, od najsvečanijih do casual varijanti koje upečatljivim detaljima odskaču od drugih modela. Uživajte u gledanju, sigurni smo da im nećete odoljeti, nabavit ćete barem jednu.

Posjeti Miss7.24sata.hr