Mini suknja-hlače i kaubojke do koljena, pun su pogodak za wow outfit Anđele Kulaš

Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7
Vidi originalni članak
  • Iako se kalendarski nalazimo u jeseni, prema trenutnom vremenu bismo prije rekli da se radi o proljeću 
  • Upravo zato, brojne it djevojke ne mogu odoljeti minicama i kratkim hlačama s kojima, uz druge komade, slažu tip-top outfite
  • Jedna od njih je i Anđela Kulaš koja je, za proljetno-jesensku šetnju Zagrebom, u odličnoj modnoj kombinaciji spojila vrlo popularne suknja-hlače i visoke kaubojske čizme 
  • Pročitaj također: Kombinacija čizama i haljine je neodoljiva, a ovo je 12 ideja za odlične outfite

Anđela Kulaš jedna je od onih influencerica čije objave rado pratimo, a iz odličnog stila koji je izgrađen na nepogrješivim komadima i outfitima, često crpimo modnu inspiraciju. Jedna od njenih posljednjih modnih kombinacija koja nam je zapela za oko je i ona koju je nosila proteklog vikenda, a koja je kao stvorena za ovu sunčanu i toplu jesen s tek pokojim hladnim jutrom ili kišnim danom. Zvijezda cijele ove kombinacije bile su odlične čizme koje smo i sami poželjeli imati. 

Naime, Anđela se, za šetnju Zagrebom, odlučila na outfit koji kombinira vrlo kratki i iznimno popularni komad - hlače s preklopom koje zapravo nalikuju na suknju te crne čizme do koljena u kaubojskom stilu koje su načinjene od sjajne kože u crnoj boji. Ove čizme dolaze s polica brenda Dune London, a njihova cijena iznosi 305 eura. Kontrast crnim suknja-hlačama i čizmama dala je bijela, poluprozirna, košulja iz Zare čiji su rukavi baš profinjeno provirivali ispod rukava, također crnog, oversized sakoa iz Zare. Ovaj sako, osim što je cijeloj kobinaciji dao dozu profinjenosti, svemu je dao i dodatan sklad s obzirom na to da je iste duljine kao i suknja-hlače.

Anđela je cijeli ovaj tip-top outfit dodatno začinila Jacquemus Le Grand Bambino torbicom u bordo boji za koju nam je i sama rekla kako joj je jedan od najdražih high-end komada te crnim sunčanim naočalama koje su joj omiljeni modni dodatak. 

Posjeti Miss7.24sata.hr