Mini kolekcija ukrasa za kosu Irene Vučinić savršena je za blagdanske prilike

Karlo Jelić
Vidi originalni članak
  • Kako su nam došli hladniji dani, a bliži se i sezona blagdanskih druženja i svečanosti u potrazi smo i za savršenim outfitima za te prigode
  • Uz mini kolekciju svečanih ukrasa za kosu dizajnerice Irene Vučinić istaknut ćemo se i zablistati punim sjajem
  • U nastavku donosimo najljepše modele iz nove kolekcije!

Pred nama je najveselija ali i najblistavija sezona, stvorena za party komade. Razlog za to su brojne božićne proslave i domjenci, ali i famozni doček Nove godine. Bilo da imate zabavu na poslu, tulum s prijateljima ili ćete blagdane provesti u najužem krugu obitelji, raskošni ukras za kosu funkcionira za sve prigode.

Bez obzira koji vam je plan, zbog čega ne biste bili u slavljeničkom stylingu? Tijekom prosinca ne može se pretjerati jer to je mjesec kada je sve dopušteno.

Blagdansko vrijeme sezona je svečanih prigoda i druženja koja su savršene prilike za posebnije i upečatljivije modne kombinacije. Svi znamo da nijedan outfit nije potpun bez modnih dodataka, a posebno će efektni biti ukrasi za kosu. Predivne nove modele pronašli smo u mini kolekciji svečanih ukrasa za kosu brenda Irena Vučinić Art Jewelry.

Mi smo se zaljubili u ove prozračne trodimenzionalne cvjetove koji izgledaju tako živo u kosi. 

Moda Zlato je i dalje apsolutni hit, a ove naušnice jednostavno obožavamo

Novi materijali često su im inspiracija za nadolazeće kolekcije, a ovaj su uvrstili u sve nove modele ukosnica, rajfova, vjenčića pa čak i ogrlica. Laserski rezani, izrazito tanki i fleksibilni posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa svečanim haljinama. Savršena doza sjaja podići će svaku pa i total black kombinaciju!

Zavodljiva u intenzivnim bojama i metalik nijansama, nova kolekcija poziva na stvaranje odvažnog izgleda koji osvjetljava noć i zasljepljuje sve oko nas!

Freywille Za izradu ovog jedinstvenog nakita potrebno je tri do četiri dana, a inspiriran je umjetničkim remek-djelima

Posjeti Miss7.24sata.hr