Mikro torbice - proljetni trend tako sladak da mu ne zamjeramo nepraktičnost

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Mikro torbice na dobrom su putu da postanu ovogodišnji hit asesoar
  • Ruku na srce, nisu baš praktične, ali su oooodličan odličan modni dodatak

Do sada smo se više puta imale priliku uvjeriti kako u modnom i beauty svijetu pravilo "manje je više" uistinu vrijedi, a čini se da se sada odnosi i na torbice. Iako su prije svega imale praktičnu svrhu, torbice su s vremenom počele služiti kao odlični modni dodatci. Instagram su preplavile fotografije trendseterica diljem svijeta koje su "poludjele" za - mikro torbicama.

Riječ je o torbicama mikro dimenzija, koje su sve, samo ne praktične. Pod tim mislimo da u njih gotovo ništa ne stane pa čak ni mobitel. Unatoč nepraktičnosti, modni svijet ih obožava. Iako su jako sitne, ostavljaju veliki dojam zahvaljujući upečatljivim bojama i uzorcima. Tako su uglavnom dostupne u neonskim i jarkim bojama, a dobro znamo kako one ne mogu proći nezapaženo. 

BFF Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar

Već smo zaključile da ove torbice imaju manu što se tiče praktičnosti, ali, s druge strane, njihova minijaturna veličina ujedno je i prednost. U ovim torbicama ne možemo ništa "izgubiti" i ne trebamo prekopavati cijelu torbu da bismo uzele ruž, na primjer. Osim toga, u njima ćemo ponijeti samo ono što nam uistinu treba, što i nije tako loše, zar ne?

Pronašle smo nekoliko mikro torbica u dućanima high street brendova: 

Modne vijesti Deichmann napravio kolekciju torbica za proljeće i ljeto u suradnji sa Kendall i Kylie Jenner!

Mango

Mango u ponudi ima fenomenalne modele mini torbica, no još uvijek nema one mikro dimenzija. Moramo priznati da nam se i ove jako sviđaju, posebno jer u njih (možda) stane i mobitel. Ipak, nadamo se da ćemo u kolekciji uskoro vidjeti i mikro torbice poput ovih koje je lansirao brend francuski brend Jacquemus

Bershka

U Bershki su već sada dostupne mikro torbice, no samo jedan model. Riječ je o modelu sa zmijskim uzorkom koji dolazi u dvije boje - pink i zelenoj. Cijena je vrlo pristupačna, posebice ako je usporedimo s vrtoglavo visokim cijenama dizajnerskih torbica Jacquemus. Osim mikro torbica, u ponudi imaju i mini torbe, koje su nešto veće. 

Posjeti Miss7.24sata.hr