Mikro mini suknje vrući su trend; influencerice ih obožavaju, a i ova je Zadranka pokazala kako ih nositi

Pixsell/Šime Zelić mikro minica
Vidi originalni članak
  • Mikro mini suknje, vrlo kratke duljine ovog će proljeća i ljeta čini se opet biti jako popularne
  • Iako je kontrastna silueta maksi suknje također veliki povratnički trend, u kombinacijama trendseterica, ali i u street styleu viđamo odlične outfite i sa suknjama mikro duljine
  • Odličan bijeli model s volanom nosi i prolaznica u Zadru, koja ga je kombinirala uz traper jaknu i kaubojske čizme

Prošle godine velike modne kuće poput Fendija, Versacea i naravno Miu Miu u svoje su kolekcije za proljeće/ljeto uvrstile kratke suknje mikro proprocija, s vidljivim utjecajem Y2K modnih trendova, a i sve druge verzije mikro mini suknje nastavljaju biti popularne i ove sezone.

Modni trendovi vrlo su brzo vidljivi i u domaćoj uličnoj modi, a prolaznica u Zadru odlično je kombinirala bijelu mini suknju s volanom na rubu i ukrasnim zlatnim gumbima s kratkom traper jaknom i smeđim kaubojskim čizmama u pravom duhu estetike 'kaubojke s mora'.

Poznata Miu Miu mini suknja odmah je osvojila influencerice, koje su ju nosile na sve moguće načine, a ove godine trend mikro minice dobio je chic, sofisticiraniju notu.

Kratke minice bit će idealne za tople proljetne i ljetne dane, a u svoje outfite možemo ih uklopiti na bezbroj načina, uz lagani laneni sako, oversize T-shirt ili topić, trendi traper komade ili pak ženstvenu bluzu.

Također i u obući imamo veliku mogućnost izbora pa tako mini suknju možemo stilizirati u više casual tonu, s ravnim sandalama ili tenisicama, ali ju i podići kaubojskim čizmama, upečatljivim parom sandala ili drugih cipela na petu.

Moda Zarin satenski komplet u svježoj zelenoj nijansi savršen je za svečane prilike

Mini suknja odlično će izgledati i u looku s chunky mokasinkama ili visokim čizmama.

Također, zbog zanimljive kratke siluete, s mini suknjom uvijek možemo kombinirati i konstrastne duljine, poput dugog balonera ili oversize sakoa.

U nastavku donosimo nekoliko modela mikro mini suknji iz trenutnih kolekcija poznatih brendova!

Moda Proljetni trend 3D cvjetnih ukrasa voli nositi i Adriana Ćaleta-Car, evo s čim ga je ukombinirala

Posjeti Miss7.24sata.hr