Michelle Obama je pogodila s traperom od glave do pete... Ali kakvim traperom!

Ganni Instagram
Vidi originalni članak
  • Michelle Obama je na turneji na kojoj promovira svoju novu knjigu 'The Light We Carry'
  • Bivša prva dama je iznenadila odjevnom kombinacijom
  • Traper blejzer i cargo hlače brenda Ganni odlično joj pristaju

Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama je na velikoj turneji na kojoj promovira svoju knjigu 'The Light We Carry', a za predstavljanje u Warner Theatreu iznenadila je - i oduševila - s traper kombinacijom. Odličnu kombinaciju jakne i cargo hlača  potpisuje danski Ganni, brend koji se nalazi negdje u sredini između high street i dizajnerskih imena i koji je zaradio kultni status u modnim krugovima.

Strukirani traper blejzer i cargo hlače s našivenim džepovima na Michelle izgledaju odlično i baš nam je osvježavajuće vidjeti je u netipičnom izdanju. Ovi komadi su još u prodaji, iako se jakna prodaje nevjerojatnom brzinom.

Blejzer, 325 eura

 

 Traperice, 225 eura


U svojoj novoj knjizi Michelle Obama pruža čitateljima niz priča i razmišljanja o promjenama, izazovima i moći. Inspiraciju izvlači iz svojih iskustava majke, kćeri, supruge, prijateljice i prve dame. Michelle dijeli navike i načela koji su joj pomogli da se uspješno prilagodi promjenama i nosi s preprekama. Uz njezin već poznati smisao za humor i uz suosjećanje, u knjizi također istražuje pitanja povezana s rasom i rodom te ohrabruje čitatelje da pronađu snagu u zajedništvu i način da pobijede strahove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Life&style 'Radost Pariza - Riznica umjetnosti': Knjiga koju će obožavati svi zaljubljenici u Pariz i 'joie de vivre'

Posjeti Miss7.24sata.hr