Mia Negovetić obožava ovaj tip hlača - i stvarno ga sjajno kombinira!

instagram @janko_popovic_volaric
Mia Negovetić pred oči javnosti stigla je sa samo 13 godina. Tada je sve oduševila svojom obradom velikog Beyonceinog hita. Danas ima 16, prava je velika cura i... i razvija fantastičan stil!
Vidi originalni članak

Nema dvojbe da će Mia Negovetić biti stvarno velika pjevačka zvijezda. U to nitko ne sumnja još otkad je, prije tri godine, otpjevala Beyonceinu pjesmu 'Listen' i oduševila cijeli svijet. Mia sada ima 16 godina i prava je mlada dama, a čini nam se i da razvija fantastičan stil odjevanja. Ma naprosto nemamo dovoljno riječi da je pohvalimo! 

Sinoć je Mia na svom Instagram profilu objavila fotku iz Trsta i odmah smo uočili kako joj je kombinacija stvarno savršena.  Osnova cijele kombinacije su tamne, poderane traperice koje su savršena baza svakog mladenačkog stylinga. Ispod tamne jakne nazire se Dolce&Gabbana T-shirt s logom brenda, a styling je sjajno upotpunila Adidas tenisicama. Savršena zimska kombinacija? 

Da jako dobro nosi poderane traperice pokazala je na svojim slikama i prije. U francuskom Touluseu slikala se u traper kombinaciji. Osim odličnog modela plavih poderanih traperica, Mia je nosila i traper jaknu sa zvjezdicama ispod koje se nazirao crni T-shirt. Kombinaciju je opet zaokružila tenisicama koje su definitivno pametan izbor obuće za putovanja.

Svoj omiljeni tip hlača nosila je i Dubrovniku. Poderane treparice oplemenila je jednostavnim remenom i bijelim T-shirtom s logom brenda Von Dutch. Traper jakna dodala je cijelog kombinaciji još opušteniji izgled, a da joj je udobnost na prvom mjestu, Mia je pokazala tenisicama. Nema dvojbe da je naša mala (ali sjajna!) pjevačka zvijezda stvarno modno osviještena i da zna u kojem se smjeru kreće. Nama preostaje da zaplješćemo njenom glasu - i modnoj opuštenosti!

Posjeti Miss7.24sata.hr