Mia Kovačić i Ljupka Gojić znaju tajnu izgleda filmske dive

Grgur Žućko/PIXSELL
U petak 3. srpnja održana je prva večer BIPA Fashion.hr Cruisea. Toj su prigodi nazočila brojna poznata lica, među kojima su se svojom pojavom posebno istaknule Mia Kovačić i Ljupka Gojić. Obje su dame izgledale iznimno ženstveno u haljinama floralnog uzorka.
Vidi originalni članak

Mia se kao voditeljica večeri odlučila na ipak malo svečaniju kreaciju brenda eNVy room, dok se Ljupka odlučila na onu ležerniju.

Plava haljina s bogatim cvjetnim uzorkom vukla se po podu i isticala ženstvenost lijepe Mie. Na grudima je imala dubok V izrez koji nije bio nimalo neukusan te je samo isticao ženstveni faktor ove kreacije. Istu je naglasila tek decentnim lančićem i glamuroznom punđom.

Ljupka je odabrala haljinu retro kroja, obogaćenu uzorkom velikih crvenih ruža. Look je kompletirala tek malom torbicom i sandalama na nisku peticu. Frizura je pratila ton haljine pa je bila stilizirana tek u koju blagu kovrču.

Dame su ovim modnim izborima dokazale da su spoj retro ženstvenosti i glamura starih vremena uvijek dobitna kombinacija. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr