Metalik cipele iz Manga efektan su model koji će se istaknuti u svakom stylingu

Mango Foto: Mango, metalik srebrne cipele
Vidi originalni članak
  • Metalik finiš na cipelama i torbicama jedan je od većih modnih trendova već neko vrijeme, a nastavlja se i u najnovijim kolekcijama high street brendova
  • Mango tako su svojoj ponudi ima nekoliko srebrnih metalik modela cipela, a nama se posebno sviđaju ove sa špic vrhom i otvorenom petom
  • Niža trendy kitten potpetica omogućava i svakodnevno nošenje ovih cipela u toplim danima koji su pred nama

Elegantan špic vrh koji uvijek izgleda chic, sjajan metalik efekt koji ne prolazi nezamijećeno te mala kitten potpetica spojeni su u novom modelu cipela iz Kolekcije Selection iz Manga, koje nam se čine idealnima za osvježavanje naše proljetne kolekcije cipela!

Srebrne cipele s metalik završnom obradom imaju otvorenu petu s prednjim dijelom koji ima špic vrh te decentnu malu ukrasnu kopču.

Moda Ne vraćaju nam se valjda ove cipele! Tko bi još nosio brodarice? Svi izgleda...

Dio su posebne Kolekcije Selection, namijenjene za zabave i događanja, a osim za takve svečanije prilike, možemo ih zamisliti i u jednostavnijim, casual outfitima, s trapericama i majicom ili košuljom. Metalik finiš, kojem popularnost ne prestaje rasti, upečatljiv je način kojim možemo svoje outfite učiniti zanimljivijima, dodavanjem modnih dodataka koje krasi ovaj svjetlucavi efekt najčešće u srebrnoj ili zlatnoj boji. 

Metalik srebrne cipele od umjetne kože na mango.com možemo pronaći po cijeni od 49,99 eura te ih već zamišljamo u raznim proljetnim i ljetnim dnevnim i večernjim modnim kombinacijama.

Moda Kratka jakna iz Manga od mješavine lana novi je jako chic model za proljetne kombinacije

Posjeti Miss7.24sata.hr