Matija Vuica: Severina je bila samo na jednoj probi vjenčanice

Matija Vuica Fashion & Design
Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica, Matija Vuica, otkrila je tajne iza Severinine vjenčanice
Vidi originalni članak

Ovo je moje najlakše vjenčanje, priznaje Matija Vuica, o čijoj se haljini za Severininu svadbu ne prestaje pričati. Dizajnerica je otkrila kako su ona i njene četiri asistentice vjenčanicu radile čak 400 sati, a potrošile su oko 40 metara svile, 15 metara čipke te još materijala za veo i rubove dok nam cijenu nije htjela otkriti.

Vjenčanica i još dvije haljine u koje se Severina tijekom večeri presvukla ručno su rađene. Druga je haljina, kaže Matija, princeza kroja, a Severina se u ovu presvukla oko 23 sata. Gornji dio je uzak, a ukrašena je 3D aplikacijama cvjetića. Ovu smo haljinu nazvale INJE haljina jer izgleda kao da je presvučena injem, kaže Vuica.

Poslije ponoći poznata je pjevačica goste iznenadila kratkim koncertom za koji se treći puta presvukla. Zlatna joj je haljina savršeno stajala, a na grudima je bila šiljasta, baš poput onih Madonninih iz osamdesetih. Matija kaže kako je ova bila namijenjena baš za pozornicu.

Inače, pjevačica i dizajnerica su se našle samo jednom kako bi razgovarale o onome što Severina za svadbu želi. U devetom mi je mjesecu samo dala kratke smjernice, otkriva Matija. Znali smo da treba biti raskošna i htjeli smo napraviti nešto drugačije za Severinu. Jedina proba haljine dogodila se u subotu prije no što je Severina otputovala u Beograd, a Matija je oduševljena njenom jednostavnošću i činjenicom da joj je dala gotovu svu slobodu.

Posjeti Miss7.24sata.hr