Masimo Dutti dao je novo značenje satenskoj suknji, ovu zlatno-žutu je - izgužvao

Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti, zgužvana satenska suknja
Vidi originalni članak

Satenske suknje jedan su od onih komada koji nam nikada neće dosaditi, naročito ne u jesenskoj sezoni kada teško pronalazimo komade koji su elegantniji i ženstveniji. Sjajna, lagana tkanina koja se pomiče s našim kretanjem uvijek dajem bogat i luksuzan izgled modnoj kombinaciji i veoma ju je lako spojiti s ostatkom odjeće. Ipak, čini se da je Massimo Dutti odlučio da su djevojke ove godine malo više cool, a malo manje klasičarke. Predstavili su satensku suknju, ali u svojoj varijanti koja je malo, pa drukčija. Riječ je o satenskoj suknji s naborima koji izgledaju - kao da bi joj dobro došlo glačanje. Nije samo materijal poseban, već i njezina boja. Iako joj cijena nije najniža, košta 89,95 eura, isplati se dodati u ormar.

Massimo Dutti zgužvana suknja dolazi u žuto zelenoj boji, rekli bismo da najviše podsjeća na boju senfa, a to joj samo dodaje na zanimljivosti. Riječ je o midi modelu, što znači da će nam u njoj biti poprilično ugodno i u hladnijim danima, a dobro će izgledati i spojena s hulahopkama. Iako je riječ o satenskom materijalu i midi dužini, dvije stvari koje žude za visokim petama, smatramo da je možeš bez problema nositi i na ravne čizme uz oversized džemper za coolerski izgled.

Ova Massimo Dutti suknja je blagi odmak od trendova koji izviru sa svake strane i preplavili su ulice, a njezina zlatno-žuta boja je osvježenje među bordo i tamno smeđom, ali isto tako je možeš nositi s obje te boje. Ova suknja dolazi u veličinama od 34 do 42, a trenutno je dostupna na Massimo Dutti web shopu. Ako si već duže želiš kupiti neki zanimljiviji komad, koji neće imati svi oko tebe, ovih 89,95 eura će biti dobro potrošen novac. 

Posjeti Miss7.24sata.hr