Marion Cotillard u neobičnom Dioru

Chase Rollins/Press Association/PIXELL
Marion Cotillard se u ponedjeljak 3. veljače, na 87. svečanom ručku za nominirane za nagradu Oscar u Los Angelesu, pojavila u simpatičnom Dirovom izdanju.
Vidi originalni članak

Ručak održan u Beverly Hilton hotelu, bio je poprište haljina koje su prizivale djevojački duh. Tako se i Marion odlučila za neobičnu, ali ljupku kratku haljinu ravnog kroja. Kako bi ipak prizivala glamur, kakav nadolazeći Oscari zaslužuju, odlučila se za materijal u tom tonu. Dijamanti posuti ovom crno plavom kreacijom sa zelenim detaljem u sredini, svakako su podignuli cijeli look. Diorovu Haute Couture haljinu upotpunila je clutch torbicom i cipelama istog brenda.

Glumica nominirana za film Two days, One Night unatoč iznimno teškoj ulozi za isti, izgleda sjajno pa je svoj urođeni francuski chic, uz sjajnu haljinu upotpunila blagim make upom i smeđim uvojcima.

Nimalo pretjerano svečani ili pretjerano senzualni modni odabiri ostalih glumica poput Reese Witherspoon, Julianne Moore, Rosamund Pike i Felicity Jones također su ugodno iznenadili. Kruti materijali i krojevi koji idu u polukrug, ne samo da su prizvali djevojački duh, nego su neodoljivo podsjećali na eleganciju 50- ih. Dame Hollywooda tako su pokazale da se znaju obući prigodno eventu.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr