Marion Cotillard nikada ne griješi

Gulliver Image/Getty Images
Marion Cotillard pojavila se u četvrtak 7. kolovoza na londonskoj premijeri svog novog filma ''Two Days, One Night''. Za tu prigodu odabrala je elegantnu crnu haljinu sa zanimljivim detaljima na gornjem dijelu.
Vidi originalni članak

Haljina s potpisom modne kuće Dior osvaja na prvi pogled klasičnim dizajnom s malim modernim pomakom.

Gornji dio haljine čine dva dijela. Prvi dio krasi cvjetni ukras izrađen od imitacije dragog kamenja, da bi se haljina zatim nastavlja u drugom dijelu s lađa izrezom. Jednostavan ravan kroj duljine do koljena naglasio je liniju tijela, a crne jednostavne sandale od brušene kože izvrsno su se nadovezale na haljinu. Nedostatak nakita ostavio je kreaciju u prvom planu, a jedini detalj u bojama bili su nokti na rukama nalakirani zelenom nijansom.

Ležerniju frizuru činio je konjski rep sa šiškama i nekoliko raspuštenih pramenova koji su zaokružili lice. Po pitanju make upa, Marion je uvijek vjerna klasici, a tako je bilo i ovoga puta. Tanka linija crnim tušem na očima, rumenilo u boji breskve i nježno narančasta nijansa sjajila samo su dodatno naglasili prirodnu ljepotu oskarovke koja je i ovoga puta zablistala na crvenom tepihu.

Posjeti Miss7.24sata.hr