Marijani Batinić izvrsno stoji šareni kaput

Petar Glebov/Pixsell
U četvrtak u samom centru Zagreba otvorena je trgovina kožne galanterije Galko, a ovaj event je posjetila i Marijana Batinić. To ne čudi jer je Marijana veliki ljubitelj rada hrvatskoj dizajnera Ivana Alduka koji već par sezona dizajnira posebnu liniju torbi Alduk by Galko.
Vidi originalni članak

Za ovaj event Marijana je izvrsno kombinirala romantiku i rock glam u jedno. Salonke trendi smaragdno zelene boje voditeljica nosi uz jednostavne rocky crne komade. Velika Alduk by Galko torba naglašava drsku stranu stylinga. No, kako kombinacija ne bi bila previše rokerska, što ne paše uz Marijanin stil, ona se odlučila za šareni volumenizirani kaput upadljivog cvjetnog uzorka.

Upravo ovaj komad unosi stilsko osvježenje i pokazuje kako se dva stilski oprečna elementa mogu izvrsno zajedno kombinirati. Zamjerka jedino ide odabiru nakita. Marijana se odlučila za dva statement komada – tirkiznu ogrlicu i prsten na veliku mašnu. Kako je voditeljica odabrala upadljivu i moćnu torbu te trendi salonke, jedan komad nakita bio bi posve dovoljan, a ne bi pogriješila i da nije nosila nakit. No, sve u svemu, ova rock romantični styling osvježenje je u moru monotonih zimskih kombinacija.

Posjeti Miss7.24sata.hr