Marijana Batinić je kraljica dobrih proljetnih haljina

Instagram
Marijanu Batinić oduvijek smatramo jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, ali svakog proljeća njezin stil nas posebno inspirira
Vidi originalni članak

Naša TV voditeljica Marijana Batinić i inače je poznata kao jedna od najvećih trendseterica među domaćom modnom elitom, ali svakog proljeća njezin stil nas iznova oduševi. Marijana je kraljica dobrih outfita i još boljih proljetnih haljina, a jedan pogled na njezin Instagram profil dovoljan je dokaz svega što govorimo. 

Marijanini fanovi ostali su oduševljeni kada je objavila fotku u Zarinoj prošlogodišnjoj hit haljini, a jednako puno pažnje plijenila je i u H&M-ovom modelu od prije nekoliko dana. Marijana jako voli cvjetne uzorke na haljinama pa je prema tome i većina modela koje bira upravo takva. 

Svoje lepršave haljine Marijana najčešće kombinira s gležnjačama i sandalama te dobrom kožnom jaknom koja apsolutno nikad ne izgleda zastarjelo. Plus: romantične haljine potpuno dobro funkcioniraju u kombinaciji s kožom jer dobivaju sasvim neku novu rock-chic notu.

Marijana jako dobro zna da boje najbolje funkcioniraju u proljeće, a ove su joj sezone zelene i crvene omiljene nijanse. Čini se kako bi ova predivna 37-godišnja mama i svojoj 3-godišnjoj djevojčici Eni mogla uspješno usaditi ljubav prema modi jer su često modno usklađene u matching outfitima, a ipak je poznato da "jabuka ne pada daleko od stabla"...

Posjeti Miss7.24sata.hr