Mangova megapopularna ljubičasta haljina sad se pojavila u novoj boji!

Mango outlet
Vidi originalni članak
  • Kad je neki komad popularan, popularan je. Pa zašto to ne iskoristiti?
  • Mangova plisirana ljubičasta haljina na jedno rame je posvuda pa su u ponudu dodane dvije nove boje
  • Ovo je win-win situacija, i za španjolski brend i za nas jer na izbor imamo više boja (i nećemo sve nositi istu haljinu) 

Eto, jedva je prošlo tri tjedna kako smo pisali o Mangovoj plisiranoj ljubičastoj haljini koja je poharala društvene mreže, a njezina se slava očigledno toliko proširila da je španjolski modni brend odlučio proizvesti ovu haljinu i u novim bojama. Tada, kad su svakodnevno iskakali novi TikTok videi u kojima influencerice nose ovu ljepoticu, haljina je postojala u samo dvije varijante. Popularnoj ljubičastoj, i njezinoj "neuglednijoj" žutoj sestri, sa cvjetićima. 

No, jednobojna je haljina očito požnjela takav uspjeh da se sad pojavila i nova boja, i inače vrlo popularna žarko ružičasta. Ova nijansa vlada već dvjema sezonama zaredom, pa zašto se ne bi nosila i kao ovaj plisirani komad? Nema razloga.

No, to nije sve, kako bi rekli u TV prodaji. U međuvremenu je u ponudu došla i sjajna svijetloplava asimetrična haljina - boja očito tako dobro pogođena da je više nema na zalihama. Klik na "Nije dostupno. Želim to!" je opcija ako ti se sviđa.

Lepršava tkanina. Plisirana tkanina. Ravan dizajn. Asimetričan dizajn. Midi kroj. print. Široke bretele. Bočni izrez. Bočno kopčanje. Unutarnja podstava. Asimetrični porub - ovako je ova ljepotica opisana na Mangovoj prodajnoj stranici i očito je to formula za uspjeh. Uz pravu boju, naravno.

Još samo da napomenemo da uz sve modele, osim onog svijetloplavog stoji da je haljina dostupna i u plus size veličini. A cijenu već znaš, 99,99 eura. 

Posjeti Miss7.24sata.hr