Ova Mango torbica dolazi u tri boje i idealna je za casual jesenske outfite

Mango outlet Foto: Mango, torbica s kopčom i dvostrukom ručkom
Vidi originalni članak
  • Male torbe oble siluete vrlo su popularne kako u dizajnerskim, tako i u high street kolekcijama, a među novim modelima iz Manga nalazi se torbica koju želimo pridodati svojoj kolekciji
  • U skladu s trenutnim trendovima, torbica ima jaku Y2K estetiku, s prošivenim dizajnom i velikom metalnom kopčom
  • Izrađena od umjetne kože te praktičnog i kompaktnog dizajna, odlično će nam poslužiti u svakodnevnim modnim kombinacijama!

Svoju kolekciju mini torbica svakog bismo dana mogle proširiti nekim novim slatkim modelom, a popularni high street brendovi ne olakšavaju nam izbor stalnim izbacivanjem novih odličnih modela. 

Među novitetima iz Manga, nalazi se mala torba ovalnog oblika, siluete koja je trenutno izrazito popularna i kod dizajnerskih i kod high street brendova, a ovaj model dolazi u verziji od umjetne kože te je ukrašen kopčom s prednje strane. Uz malu kratku ručku, torba ima i dodatak dugačkog i podesivog lanca te prošivene detalje.

Dostupna je u čak tri varijante boje, klasičnog crnoj te dvije interesantnije opcije ako tražimo torbicu koja će se istaknuti u našim modnim kombinacijama ove jeseni i zime. Uz crnu, tu su tako i upečatljiva i raskošna tamnozelena te nježnija svjetloružičasta!

Moda Mekane, vrećaste torbe nikad nisu izgledale tako chic kao ove jeseni! Itekako su popularne

Crna će savršeno poslužiti kao neutralan modni dodatak, dok će zelena ili ružičasta verzija pridodati kombinaciji idealan dašak boje!

Torbica je na mango.com te u trgovinama ovog brenda dostupna po cijeni od 29,99 eura.

Moda Bottega Veneta ima novu zvijezdu: Gemelli bi mogla biti najpraktičnija 'it' torba koju je brend ikad lansirao

Posjeti Miss7.24sata.hr