Mango Outlet ima popuste do 50%! Ovo su najbolji komadi do 130 kuna

Miss7/PR
Mango Outlet inače je stvarno sjajno mjesto za kupnju modnih klasika, a često nas razvesele odličnim popustima. Njihov najnoviji popust naslovljen je ''back to the office'', a mi smo izdvojili odlične komade do 130 kn.
Vidi originalni članak

Obožavamo Mango Outlet, a njihovi popusti stvarno nam uljepšaju dan. Ovih dana stigao je novi popust - 50 posto sniženja na ''odjeću za ured''. U ovom slučaju, odjeća za ured nije dosadna, ne podliježe strogim kodovima, lagana je i u korak je s vremenom. Njihova ponuda vrvi dobrim bluzama od kvalitetnih materijala - od pamuka do satena. Ima ih, dakako, u raznim bojama i dužinama, ali prevladavaju bijeli i neutralni tonovi.  Kad je o ''uredskoj odjeći'' riječ, košulje apsolutno moraju biti uključene. Fini, bijeli, kvalitetne komadi ne mogu se zaobići. Ponuda Mango Outleta prepuna je takvih basic košulja s modernim twistom, a cijene im ne prelaze 100 kn.  U igri su i prekrasne hlače savršene za jesenske dane. Vidimo ih u divnim kombinacijama sa štiklama, balerinkama ili gležnjačama. I one su vječni klasici, a nema mnogo varijacija na temu. Najčešće su crne i prugaste, ali mogu se naći odvažni pastelno roza modeli koji će definitivno obojiti sive dane.  Suknje koje je Mango Outlet zamislio za uredske dane odvažne su i ženstvene. Sjajno će naglasiti bogatu žensku figuru i istodobno biti genijalna baza mnogobrojnim outfitima. Za oko nam je zapela sjajna siva suknja s volanom i diskretnim kariranim uzorkom. Kad je o haljinama riječ, na prvi pogled se čini da su ''uredske haljine'' shvatili nešto kraće od uobičajenih. Ipak, dovoljno su decentne i fine da prođu na većini današnjih poslova kada se granice formalnog i neformalnog pomiču. S druge strane, za one modno odvažnije, kombiniranje detalja s ovim haljinama otvara bezbrojne mogućnosti. Otkačeni nakit, torbice i remenje dobrodošli su u ovoj modnoj priči! Ponuda cipela u ovom popustu nije izuzetno široka, ali kome ne trebaju dobre balerinke ili mokasinke kao predah od visokih peta? Boja koja prevladava je zasigurno crna i ovo nisu komadi koji će obojati tvoju jesen, ali i dalje - savršena su investicija i zalog za budućnost. Sad već znamo da definitivno nikada neće izaći iz mode. Kad je o modnim detaljima riječ, dominiraju veoma klasični oblici torbica s tek ponekom bojom. Ipak, čini nam se da su pravi izbor za sve ''igrače na sigurno''. Prava je sreća što se čine dovoljno velikima za dane na poslu, ali ne toliko velike da u njih nagurate pola kozmetičkog stolića pa u konačnici patite od križobolje. Ako nas pitaš, sjajan izbor za svega stotinjak kuna.

TORBICE SU ZAKON Mango ponovno ima torbice za poželjeti - i sve su do 200 kuna!

Sve modne klasičarke i sve one koje to povremeno moraju biti na ovom će popustu naći prave komade za sebe. Osim toga, pomoću njih sagradit će stabilnu bazu na koju je uvijek lako nadograđivati. Ovo se čini kao prava prilika za modni lov!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr