Malu crnu haljinu smo odavno pospremili u zimski ormar, zamijenila ju je mala bijela haljina

Instagram @jarinpat Foto: Instagram @jarinpat
Vidi originalni članak

Iako je mala crna haljina must have svakog ormara i rijetko što se može mjeriti s osjećajem elegancije i profinjenosti kada odjenemo baš nju, tijekom ljeta i sunčanijih dana ćemo se ipak okrenuti njenoj svjetlijoj verziji, odnosno potpunoj suprotnosti - maloj bijeloj haljini. Mala bijela haljina svakoj će modnoj kombinaciji dati dašak svježine i lakoće koja nam je tijekom ljeta itekako potrebna, a pritom će savršeno naglasiti preplanuli ten koji smo zaradili uživanjem na suncu. 

Baš kao i njena crna prethodnica, mala bijela haljina je vrlo svestrana pa ju, ovisno o modelu, kroju i materijalu, možemo nositi u brojnim prilikama bilo da se radi o neformalnom druženju, ljetnoj šetnji, ali i svečanim događajima. Također, brojne će ju mladenke često odabrati za svoju djevojačku večer ili kao svadbenu opciju za preodijevanje iz duge, teške vjenčanice, a u kojoj će se ipak, zbog bjeline, isticati među ostalim gostima. 

S obzirom na to da se, kod ove haljine radi o bijeloj, neutralnoj boji, mogućnosti kombiniranja s drugim modnim dodacima su beskrajne. Tako se, ovisno o svom ukusu, ali i prigodi, možemo odlučiti na dodatke u jarkim bojama poput ružičaste ili crvene, elegantnim smeđim nijansama ili u potpuno kontrastnoj, crnoj boji. Bijela se, također, savršeno slaže sa zlatnom pa možemo biti sigurni da ćemo, ako kombinaciji dodamo i nekoliko komada zlatnog nakita, bez pola muke imati savršen ljetni outfit. 

Ponuda kratkih, malih bijelih haljina zaista je raznolika i u njoj možemo pronaći razne modele - lepršave, uske, s bretelicama, bez rukava, strukirane, svjetlucave... A mi smo, kako bi ti olakšali potragu za idealnom malom bijelom haljinom ili ti barem dali dozu inspiracije, iz te ponude izdvojili deset najljepših modela. 

Posjeti Miss7.24sata.hr