Majka i kći na duhovit način oponašaju lookove zvijezda s crvenog tepiha

Instagram@seasunstefunny
Vidi originalni članak
  • Ne jednom smo uzdisale nad prekrasnim haljinama s crvenog tepiha, no nije vjerojatno da ćemo ih ikada imati. Osim... 
  • Osim ako smo poput ovih mame i kćeri koje uspješno kopiraju stil zvijezda za malo novca i dobro se pritom zabavljajući
  • Odjevne kombinacije i frizure slavnih gledamo u njihovoj, duhovitoj izvedbi

Alya Chaglar i njezina kćer Stefani žive u Antaliji u Turskoj. Njihova najdraža stvar koju zajedno rade je oponašanje odjevnih kombinacija slavnih za njihovu Instagram stranicu @seasunstefunny. Tamo već imaju stotine fotografija i više od 400.000 pratitelja. "Jednog dana naišla sam na fotografiju Rihanne u plavoj haljini i odlučila imitirati njezin modni izričaj za svoju kćer, koristeći različite materijale koje sam imala pri ruci", rekla je Alya.

Moda Ova mama sa svojom kćerkicom koordinira sve modne kombinacije: “Imamo preko 150 usklađenih outfita”

"Dijeljenje te fotografije postalo je vrlo popularno na društvenim mrežama, pa sam nastavila raditi seriju fotografija 'haljina slavnih' i objavila ih pod hashtagom #ahStefani." Njezina kreativna odjeća izrađena je od nekonvencionalnih materijala, uključujući papir, karton i limenu foliju. Zanimjivo je kako papir, folija ili lim mogu zamijeniti skupocjene materijale Chanela, Guccija ili Valentina.

Ponekad će Stefani čak baciti i malo konstruktivne kritike na račun svojih omiljenih poznatih osoba. "Bok Nicole, sviđa mi se tvoja haljina, ali ne sviđa mi se tvoja mašna",  kaže Stefani u videu Nicole Kidman. Osmogodišnja djevojčica postala je poznata od malih nogu po tome što se oblačila u svoje omiljene celebrityje s crvenog tepiha. 

Ovdje vidimo Stefani Chaglar odjevenu kao Rita Ora na premijeri 'Pedeset nijansi tamnije' u LA-u. Orina elegantna haljina ponovno je osmišljena i rekreirana uz novine i par cipela koje su ovoj djevojčici očito prevelike, ali cjelokupnu kombinaciju čine još dražesnijom. "Morate biti jedinstveni, drugačiji i zablistati na svoj način", stoji u opisu fotografije.

Stefani, koja živi u Antaliji u Turskoj, nije samo talentirani model, ona također govori tri jezika: ruski, turski i engleski. "Volim modeliranje, slikanje i, najviše od svega, volim život", rekla je Stefani.

Majka je potrošila 17.000 kuna za odjeću sina jer on odbija nositi sve što nije markirano

Alya i Stefani, poznate su pod imenom Seasunstefunny na Instagramu, a svakodnevno pokazuju kako zajedničko vrijeme majke i kćeri može biti veoma zabavno i kreativno. "Ona voli reći da smo najbolji tim ikada i naša veza veoma je jaka. Ona je moja najveća muza i najbolji prijatelj u isto vrijeme", kazala je ponosna majka.

Life&style "Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari"

Sa svojih 400.000 pratitelja do sada su podijelile brojne kreacije s crvenog tepiha, a najčešće kopiraju izglede velikih zvijezda kao što su Beyonce, Gigi Hadid, Rihanne, Jennifer Lopez, Lady Gage, Zendaye i mnogih drugih slavnih osoba.

Posjeti Miss7.24sata.hr