Look Selene Gomez s crvenog tepiha u Cannesu zaslužio je ništa manje nego - ovacije!

Doug Peters/PRESS ASSOCIATION Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
Vidi originalni članak
  • Filmski festival u Cannesu poznat je po svojim dugotrajnim ovacijama kao i po glamuroznoj modi na crvenom tepihu koja nerijetko pomiče granice
  • A ako je neki od lookova prošlle večeri filmskog festivala na Azurnoj obali zaslužio veliki pljesak, onda je to onaj Selene Gomez premda se pjevačica i glumica nije odlučila ni za što ekstravagantno
  • Upravo obrnuto, odabrala je klasični look hollywoodske dive, kojim je dominirala je jednostvno - ljepota

Pjevačica/glumica/beauty poduzetnica je stigla na premijeru filma 'Emilia Pérez', glazbenu kriminalističku dramu, odjenuvši Saint Laurentovu haljinu otvorenih ramena, prekrasan primjer column haljine s raskošnim, nabranim bijelim dekolteom. Dojam je bio da je elegantni svileni šal skliznuo niz njezina ramena i tamo ostao... Selenina stilistica bila je Erin Walsh, a imidž klasične filmske zvijezde pojačala je dijamantnom ogrlicom punom detalja i Bvlgarijevim naušnicama s kojih su presijavalo drago kamenje.

I Selenin beauty look je pratio priču iskonske hollywoodsje dive: vizažistica Melissa Murdick kreirala je minimalistički makeup koji je uključivao prirodan ton usana i blago iscrtane oči. Kosu je skupila u sjajni, visoki konjski rep s uvijenim šiškama koje uokviruju lice (o Seleninoj kosi najčešće brine Marissa Marino, ali nije potvrđeno da je ona radila frizuru). Zvijezda je također nosila vatreno crvenu manikuru.

Inače, prije dolaska na premijeru svog filma Selenu smo u Cannesu vidjeli i u šarenoj Balmainovoj haljini s korzetom. Razigrani komad sastojao se od crvenog gornjeg dijela koji dolje prelazi u punu suknju s cvjetnim printom. Kosa je bila skupljena u visoki, blago nakovrčani rep (bez zavjesa šiški s crvenog tepiha).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Walsh (@erinwalshstyle)

A dan ranije, kad je sletjela u južnu Francusku, nosila je peplum mini haljinu Self-Portraita, uparenu s Aspinal of London torbom i Roger Vivier štiklama, a noć prije debija na crvenom tepihu u Cannesu, Gomez je nosila haljinu Oscara de la Rente po mjeri s otvorenim ramenima, plus crveni ruž za usne svog brenda Rare Beauty.

U posljednje vrijeme Selena često radi sa stilisticom Erin Walsh na svojim lookovima za crveni tepih i rezultat je vrlo ženstven izgled. Nosi brendove poput Oscara de la Rente i Versacea, ali i nova imena poput Maticevskog, koristeći elemente poput dekoltea s otvorenim ramenima, detalje s vrpcama i minimalističku paletu boja, baš kao što se vidi i u njezinom stylingu za jučerašnji crveni tepih u Cannesu - i zaslužuje sve ovacije modne zajednice. 

Posjeti Miss7.24sata.hr