Loewe je kolekciji dodao nove modele pletenih torbi, u više boja i veličina. Već postaju hit

Loewe Loewe torba od rafije
Vidi originalni članak
  • U kolekcijama modnih brendova sve je više dodataka koje želimo nositi ove ljetne sezone
  • I Loewe je svojim obožavanim 'košarama' od rafije dodao nove chic modele 
  • Jednostavni i praktični, dolaze u nekoliko veličina i boja i sigurni smo da će se ubrzo naći na brojnim Instagram profilima

Dok nestrpljivo (stvarno nestrpljivo, dosta je ove kiše!) iščekujemo ljeto, polako možemo početi obnavljati ljetnu garderobu, a proljetne outfite osvježiti novim modnim dodacima, poput pletene 'košara' torbe.

Nezaobilazan ljetni model, izrađen od isprepletenih niti rafije, može se pronaći u kolekcijama većine high street, ali i dosta dizajnerskih brendova, a pletene torbe jednog luksuznog brenda posebno su privukle pažnju modnih insajdera te su među najdražim dodacima već nekoliko sezona. Riječ je naravno o Loewe pletenim torbama, jednostavnom i praktičnom modelu koji nakon prvotnog uspjeha, svake godine dobije redizajn te ubrzo postane dijelom obavezne ljetne garderobe. 

Nove Loewe košare dio su Paula's Ibiza kolekcije, koja se i ove sezone vraća kako bi upotpunila naše trenutke na predivnom ljetnom suncu. Svestrani modeli s ručno rađenim detaljima dio su prekrasne opuštene ready-to-wear kolekcije, a dolaze u tonovima oker žute i svježe proljetne zelene te neutralnim bež, bijelim i crnim bojama. Također, dostupne su i u tri veličine, a mali i srednji model uz dvije kratke ručke ima i dugi kožni remen za nošenje preko tijela.

Moda Piccolin Portofino upravo je postao još profinjeniji: Ovo mi zovemo savršenom ljetnom torbom!

Torbe su ručno izrađene od prirodnih vlakana rafije i listova iraca palme. S prednje strane svaki model krasi veliki logo brenda u crnoj ili bijeloj boji. 

Mini model dostupan je po cijeni od 850 eura, za srednji je potrebno izdvojiti 1200, dok se ona u najvećoj veličini prodaje po cijeni od 1500 eura.

U nastavku izdvajamo nove modele Loewe torbi od rafije, koje nam, ako smo u potrazi za novom ljetnom torbom, mogu poslužiti kao odlična opcija za investicijsku kupnju klasičnog modnog dodatka koji će uvijek izgledati chic.

Moda Domaći brend Nola osvojio nas je divnim kožnim torbama s volanima, ali i cekerima


 

Posjeti Miss7.24sata.hr