Ljubiteljice cipela, pozor! Ovdje su počeli popusti do čak 70 posto!

Miss7/Thinkstock
Obožavamo sniženja (posebice ona od 50 do 70 posto!), a ovoga puta imamo priliku ugrabiti različite komade obuće poznatih brendova po super povoljnim cijenama u Designer Outletu Croatia
Vidi originalni članak

Trebaš novi par tenisica, čizme, cipele...? Odlično, ovo će te jako zanimati! I imaš veoma dobar razlog da posjetiš nedavno otvoreni dizajnerski outlet u Zagrebu

Tamo su trenutno u tijeku sniženja do čak 70 posto na veliki izbor obuće, a trajat će sve do 28. listopada. Popusti se odnose na mušku, žensku i dječju obuću, a na sniženju možeš pronaći baš sve - od sportskih tenisica do toplih čizama za nadolazeću zimu.

SALE SALE U H&M-u je veliko sniženje - evo koje komade hvatamo!

Izdvojile smo neke zanimljive proizvode iz ponude:

Tenisice

Sudeći prema onome što možemo vidjeti na web stranici Outleta, najveća sniženja odnose se upravo na tenisice različitih modnih brendova. Tako imaš priliku kupiti različite vrste tenisica po povoljnim cijenama - bilo da ti trebaju sportske, casual, elegantne, visoke... Izbor je svakako na tebi, ali jedno je sigurno - ovo je stvarno dobra prilika za kupovinu tenisica poznatih brendova po veoma prihvatljivim cijenama!

S lijeva na desno: Pepe Jeans (277,50 kn), Adidas (379 kn), Guess (272,70 kn)

Cipele

Naravno, uz tenisice, jesen nikako ne može proći ni bez dobrih cipela, odnosno salonski. Super popuste imaju dućani Nine West i Guliver. U Nine Westu možeš pronaći različite vrste salonki na petu, dok u Guliveru u ponudi imaju veliki izbor ravnih cipela, ako i cipela na blok petu, koje su iz sezone u sezonu sve popularnije! 

S lijeva na desno: Nine West (344,50 kn), Guliver (252 kn), Nine West (279,50 kn)

Gležnjače

Jesen volimo barem 10 puta više zbog gležnjača - što ravnih, što na petu! Ne znamo koje su nam draže, ali znamo da ih najviše volimo kombinirati uz jesenske stajlinge. Premda ih u Outletu nema po povoljnim cijenama, važno je naglasiti kako su snižene čak 50 posto i više, što je svakako dobra cijena u odnosu na početnu. 

S lijeva na desno: Replay (728 kn), Nine West (459,60 kn), Replay (644 kn)

MODNI IZBOR Idealne haljine za jesen - i to sve do 160 kuna!

Visoke čizme

Ovo je svakako neizostavni komad tijekom zime - visoke čizme jednostavno moraš imati u svojoj kolekciji! Već nekoliko sezona apsolutni su hit, a ni ove godine taj trend ne jenjava. Zahvaljujući njima možeš i u najhladnijim danima bezbrižno nositi kratke haljine i ono što je kod njih najbolje - lako se kombiniraju uz sve!

S lijeva na desno: Mass (149 kn), XYZ OUTLET (Vicenza - 446,70 kn), Mass (199 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr