Ljubičasta je boja 2022. godine - žene na našim ulicama su je već prigrlile

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Pantone je nijansu ljubičaste proglasio bojom 2022. godine; vidimo da su je brojne prolaznice već odjenule
  • Tamna ljubičasta je boja elegancije, svijetliji tonovi uveseljavaju naš stajling, a ove dame odabrale su tople kapute u različitim nijansama ljubičaste
  • Za tebe smo pronašli nekoliko modela ako želiš unijeti malo Very Pery nijanse u svoj ormar

Ljubičasta boja ima konotacije elegancije i raskoši, zbog toga je ova boja oduvijek bila povezana sa svijetom ekskluzivnosti i luksuza: mnoge kraljice i princeze nose najizvrsnije haljine na najelegantnijim događanjima upravo u ovoj boji. I 2022. Panetone je otkrio Very Peri kao boju 2022. i time zaželio dobrodošlicu ne samo toj nego i drugim nijansama ljubičaste. 

Moda Ovaj par sa špice savršeno se modno uskladio, nema greške

Pantone boju opisuje riječima "dinamična plava boja s živahnim ljubičasto-crvenim podtonom." A prolaznice na ulicama pokazale su nam kako su itekako ovu boju već prigrlile, pa su neke od njih odabrale jedan od najvažnijih zimskih komada, kaput, upravo u ljubičastoj boji.

Naše kamere uhvatile su tri prolaznice koje su nosile tri različite nijanse ljubičaste koja će globalno vladati modom ove godine. Prva prolaznica iskombinirala je svijetlo ljubičasti kaput s ovratnikom i dugmadi s pletenom dolčevitom u istoj boji. Odlučila se za blijede traperice ravnog kroja koje je upotpunila bež kaubojkama od brušene kože. Stajling je upotpunila vunenom crvenom beretkom i crnom torbicom krokodilskog uzorka preko tijela sa srebrnim lancem.

Druga djevojka odlučila se za sličnu svijetlu nijansu kaputa s dugmadi i pojasom oko struka ispod kojeg se nazirala bež kombinacija. Dolčevitu s volanima brineta je iskombinirala uz tamniju smeđu suknju uz tijelo, a nosila je i smeđe kaubojke do ispod koljena. Torbicu s ručkom i dodatnim remenom koja je također bila u svijetlo ljubičastoj boji upotpunila je i velikim sunčanim naočalama. Very Very Pery.

Potvrđeno je, Hrvatice luduju za ovim ružnim čizmama. Evo s čim ih nose

Treća prolaznica za šetnju gradom s prijateljicom odlučila se za nešto hrabriju kombinaciju. Ljubičasti kaput, puno intenzivnije nijanse s velikim džepovima iskombinirala je s maslinastom dolčevitom i bijelim trapericama ravnog kroja. Ono što se također istaknulo u njenom outfitu su zelene gležnjače sa zmijskim printom. cijelu kombinaciju upotpunila je prošivenom dizajnerskom torbom preko tijela. 

Moda Muška moda sa zagrebačke špice: i dečki vole Louis Vuitton torbice

Koja od ove tri kombinacije se tebi najviše svidjela? Ako bi i ti željela isprobati boju 2022. ili već imaš nekoliko ljubičastih komada u svojoj kolekciji, pronašli smo za tebe nekoliko modela kaputa iz naših high street trgovina.

Primjeri: Mango (549,90kn), Reserved (459,90 kn), Mango (599,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr