Ljeti baš volimo eksperimentirati: ove 3 kombinacije boja će pokazati koliko si odvažna

Instagram @marvaldel
Vidi originalni članak
  • Ljetna odjeća treba biti ležerna, vesela, šarena… 
  • Međutim, opet nije dobro pretjerati s raznim bojama i uzorcima 
  • Ako si u potrazi za inspiracijom što odjenuti i kako kombinirati odjeću koju imaš u ormaru, ove 3 kombinacije boja savršeno harmoniziraju

Ljeto traži boje koje zrače radošću života i energijom. Kako bi se tvoji outfiti savršeno uklopili u sunčanu sezonu, nije bitan jedino izbor odjeće, nego i odabir pravih boja koje tvom izgledu daju 'ono nešto'. Naravno, ultimativnom bojom ljeta se smatra bijela, ali ponekad ipak želimo malo eksperimentirati i kombinirati neke odvažnije boja. Ako se slažeš s nama, ali ti je potrebno malo inspiracije, reći ćemo ti kako su ove tri kombinacije boja nepogrešive i učinit će da svaki outfit bude jedinstven i odvažan. 

Narančasta i ružičasta

Narančasta i ružičasta dinamičan su duo koji u trenu dovodi u dobro raspoloženje i savršeno se nadopunjuje na neočekivane načine. To su susjedne boje na kotaču boja i stoga stvaraju skladan kontrast. Snažna toplina narančaste također je savršeno usklađena s vibrantnom energijom ružičaste boje. Zajedno stvaraju svjež i živahan outfit. Na primjer, možeš nositi ružičastu bluzu s narančastim hlačama ili obrnuto.

Bijela i žuta

Žuta i bijela su ultimativne ljetne boje koje se savršeno slažu jedna s drugom. Žuta donosi sunce izravno u tvoj look i daje ti blistav izgled, dok bijela dodaje čist i svjež dodir koji će savršeno istaknuti tvoj ljetni ten. Žuta satenska suknja i bijela basic košulja jednostavan su odabir koji uvijek dobro izgleda i savršene su za šetnju gradom.

Moda Louis Vuitton torbice jedan su od najdražih dizajnerskih komada Hrvatica - Neverfull torba ima nove ljetne boje

Ružičasta i bijela

Bijela bluza je svakako must have u svakom ormaru i prikladna je za svako godišnje doba. Umjesto običnih traperica uz nju možeš nositi ružičaste satenske hlače. Ružičasta boja daje dodatnu dozu živosti tvojoj odjeći i trenutačno dodaje ljetni štih tvom izgledu. U ovakvoj modnoj kombinaciji sigurno nećeš proći nezamijećeno. 

Moda Misliš da traperice nisu za ljeto? Iz ovog modela, koji dolazi u 4 boje, nećeš izlaziti

Posjeti Miss7.24sata.hr