Ljepotica na špici odabrala je vrlo poseban dvodjelni set i složila elegantan styling za sunčani dan

Pixsell/Sanjin Strukić Foto: Pixsell/Sanjin Strukić. ulična moda
Vidi originalni članak
  • Nježne boje i ženstveni krojevi uvijek su odličan spoj za dobivanje elegantnog outfita, a ovaj prolaznice u Zagrebu u kojoj smo prepoznali dizajnericu Ivančicu Pahor doista je poseban 
  • Modno osviještena dama odlučila se za dvodijelni komplet u bijeloj boji živopisnog etno uzorka u vedrim nijansama
  • Svježi dnevni look upotpunila je pastelno zelenom torbicom i srebrnim sandalama, a ovo elegantna 9kombinacija ni ne košta puno...

Lagani lepršavi modeli haljina i kompleta bluza i suknji i na kraju ljeta omiljen su nam izbor idealan za preostale sunčane i tople dane koji nam još uvijek traju. Za takav se styling odlučila i Ivačnica Pahor koja je za jutarnju šetnju centrom Zagreba odabrala bijeli komplet midi suknje A kroja te cropped bluze sa širim rukavima.

Upečatljivi komplet krasio je šareni uzorak u vedrim nijansama, a otkrili smo gdje ga možemo kupiti i to za malo novca. Izvrsna value for money prilika, kako to zna biti slučaj s malo poznatim brendovima, a prolaznica je outfit odlično upotpunila pastelno zelenoj torbicom i sandalama s remenčićima u trendy metalik srebrnoj nijansi. 

Moda Podsjeća na odijelo, ali to nije... Jako nam se svidio smart casual styling prolaznice sa špice

Metalik boje i na jesen će biti veliki modni hit, a osim u ovako ženstvenoj kombinaciji u svjetlijim nijansama, modele metalik cipela možemo odlično kombinirati i s neutralnijim odjevnim komadima u crnoj, bež ili sivoj boji!

Elegantnom dnevnom stylingu prolaznica je kao 'final touch' dodala viseće naušnice sa svjetlucavim kamenčićima te smeđe sunčane naočale okruglih okvira.

Moda Kombinacija od glave do pete u istom tonu može izgledati odlično! Posebno s ovakvim korzetom

Posjeti Miss7.24sata.hr