Lepršavi satenski komplet iz s.Olivera dolazi u dvije predivne nijanse

Instagram @soliver
Vidi originalni članak
  • Jednostavni i elegantni krojevi idealni za poslovne prilike uvijek su dio s.Oliver kolekcija, a među novim komadima pronašli smo predivan komplet u zelenoj i bijeloj boji
  • Bluza bez rukava i hlače širokih nogavica idealni su za preostale ljetne dane, ali i kao odličan poslovni outfit
  • Jednobojan komplet u nijansama koje se lako kombiniraju odlično će izgledati i odvojeno, spojen s drugim odjevnim komadima

Nove kolekcije high street brendova prepune su co-ord setova i chic kompleta koji su odličan izbor za sve ljetne prigode, a posebno one  koje osim u ležernim prilikama, možemo nositi i kao dio poslovnog outfita jer ponekad u svojoj garderobi ništa ne volimo vidjeti više od matching kompleta s kojim u trenu imamo posložen outfit.

Kao dio nove kolekcije iz s.Olivera, među mnoštvom odličnih modela košulja, haljina, vesti i drugih svakodnevnih komada, istaknuo se komplet hlača regular kroja i širokih nogavica te bluze bez rukava.

Ovaj lepršavi set dolazi u dvije neutralne nijanse, klasičnoj bijeloj te neobičnoj zelenoj nijansi. Obje će boje predivno istaknuti preplanulu put nakon godišnjih odmora provedenih na suncu, a lako ćemo ih spojiti i s modnim dodacima u neutralnim bojama.

Moda Crveno-bijeli komplet iz Manga ima čak dvije opcije za gornji dio, a obje su jednako lijepe!

Bluzu ravnog kroja bez rukava krasi drapirani prednji dio te zanimljiv dodatak šal ovratnika, koji joj daje posebnu dozu elegancije, a zelenu ili bijelu bluzu, jednako kao i hlače, možemo nositi i izvan ovog kompleta, u kombinaciji s trapericama ili običnom majicom. 

Bluza i hlače na soliver.hr dostupni su po cijenama od 69,99 eura za bluzu, odnosno 99,99 eura za hlače.

Moda Zarina šljokičasta suknja koja je vječno bila rasprodana sad se vratila - kao haljina!

Posjeti Miss7.24sata.hr