Lepršava bluza iz Mohita, puna volana, savršena je za ljubiteljice romantičnog stila

Mohito Foto: Mohito. bluza s volanima
Vidi originalni članak
  • Opuštene krojeve s dodatkom ženstvenih rukava uvijek volimo vidjeti u modelima bluza, a dio nove kolekcije iz Mohita upravo je jedan takav model
  • Nježna ružičasta nijansa predivno se složila s romantičnim krojem bluze, koju lako možemo uklopiti u poslovne outfite za dašak boje
  • Ženstvena bluza tako može biti idealan novi komad koji ćemo dodati jesenskoj garderobi

Jednostavna i prozračna bluza koju možemo nositi u raznim prilikama i modnim kombinacijama uvijek je dobrodošla u našoj garderobi, a posebno u trenutnom prijelaznom razdoblju. Predivan model bluze u romantičnom stilu pronašle smo u novoj Mohitovoj kolekciji, a ružičasta boja odlično se uklapa i u popularan Barbiecore trend koji neprestano vlada proteklih mjeseci. 

Lepršavu bluzu s V-izrezom krase veći ukrasni volani, dugi rukavi i kopčanjem sitnim zlatnim gumbima, a iako je na Mohito stranici bluza stilizirana s trapericama, odlično će se slagati i s modelom hlača širokih nogavica, midi traper suknjom ili klasičnom suknjom olovka kroja!

Moda Da ove jeseni moramo kupiti samo jedne traperice, izbor bi pao na ove

Nježna ružičasta boja također je i dosta laka za kombiniranje pa će tako odlično izgledati sa svim neutralnim nijansama, ali i uz druge pastelne nijanse!

Bluzu s volanima na mohito.com možemo pronaći po cijeni od 29,99 eura!

Moda Jesu li hlačočizme najbizarnija odjeća? Model Jeffreyja Campbella ostavio nas je s mnoštvom pitanja

Posjeti Miss7.24sata.hr