Bezvremenski baloner odlično izgleda i u lanenoj verziji - izdvajamo 10 modela

Instagram @annmara Foto: Instagram @annmara
Vidi originalni članak
  • Vječni baloner, koji smo navikli nositi u bež boji i od debljeg pamuka, posljednjih nekoliko sezona sve više izlazi iz tih okvira pa su tako baloneri od materijala poput kože ili trapera također vrlo popularni
  • Uz njih, savršen dodatak proljetnoj i ljetnoj garderobi bit će i baloner od još laganije tkanine - ugodnog i prozračnog lana
  • Većinom dolazi u kombinaciji s pamukom, a mi smo pronašle deset dizajnerskih i high street opcija lanenih balonera

Jedan od bezvremenskih modnih komada kojem se taj status nikako ne može poreći je klasičan baloner koji nikad ne izlazi iz mode i uvijek izgleda chic, neovisno o modelu koji odaberemo. Najčešći je izbor svakako duži baloner u bež ili krem nijansi, no i svježiji dizajni poput balonera od teksturiranih kožnih ili traper materijala mogu biti jednako stylish izbor.

Lagani kaput koji svakako možemo smatrati komadom kojeg ćemo nositi godinama idealan je za prijelazno razdoblje te je svestran odjevni predmet koji će se lako uklopiti u bezbroj modnih kombinacija, posebno u onim slojevitim.

Kaput koji je isprva dizajniran kao zamjena klasičnim kaputima zbog korištenja vodonepropusne pamučne tkanine, posebno namijenjena britanskim vojnicima, ali i civilima, ubrzo je postao kultna silueta koja je otad doživjela brojne modernije verzije.

Moda Ulična moda: iz Zadra stiže sjajna lekcija kako stilizirati komade inspirirane muškom garderobom

Zasigurno najpoznatiji modeli balonera su oni brenda Burberry, no raznolika ponuda balonera može se pronaći i u raznim drugim dizajnerskim, ali i high street brendovima. Svoju proljetnu i ljetnu garderobu ove sezone tako možemo osvježiti još jednim modelom balonera, a onaj u lanenoj verziji mogao bi biti sjajan izbor!

Baloner od ovog laganog i prozračnog materijala, često u mješavini s lanom, zadržava minimalistički dizajn i čiste linije, što ga čini prilagodljivim i za dnevne i za večernje prigode. Većinom su dostupni u jednako neutralnim nijansama kao i klasični baloneri od debljeg pamuka, poput bež i krem, no može se pronaći i efektnijih opcija u trendy nijansama poput žarko crvene ili maslinasto zelene.

Laneni baloner tako će biti idealna verzija balonera ako želimo nešto drugačije od klasičnog modela i jako stylish opcija kaputa za proljeće i ljeto.

U nastavku donosimo deset modela lanenih balonera!

Moda Pamela Badžek nosi sjajnu teksturiranu jaknu, jedan od proljetnih 'dragulja' high streeta

Posjeti Miss7.24sata.hr