Lanena kolekcija stigla je u Lidl ovaj tjedan - morala sam je isprobati

privatna arhiva Kristijana Musića
Vidi originalni članak
  • Lanenu odjeću jako volim zato što mi tijekom ljeta u njoj uopće nije vruće,  a koža lijepo diše
  • Sviđa mi se jednostavnost i lepršavost koju imaju modeli, osobito kad su ispunjeni mojim omiljenim bojama i uzorcima
  • Zato mi se svidjela nova Lidlova kolekcija iz koje sam odabrala nekoliko favorita. I znaš što? Odlični su i za dnevne i večernje kombinacije

Lanena odjeća savršena je za toplije dane! Razlog je taj što je visoke temperature i sunce ne oštećuju pa joj niti boja ne blijedi. Lan je jedan od najstarijih materijala na svijetu, a prvi su ga počeli koristiti Egipćani i Grci. Na koži je izrazito ugodan, brzo otpušta vlagu i brzo se suši pa se manje znojimo jer i koža lakše diše.

Zato nije ni čudno da je upravo lan naveliko prisutan u mediteranskom stilu odijevanja. Prozračni komadi i uglavnom svijetle nijanse tako su idealne za šetnju morskom obalom i istraživanje skrivenih kutaka malenih gradića. Odlikuju se jednostavnošću, a lako ih je kombinirati pa se tako iz dnevne kombinacije u trenu mogu pretvoriti u večernji outfit. Romantično ili ženstveno, za plažu ili eleganciju, lan može postati sve. Uvjerila sam se u to i kroz novu Lidlovu kolekciju koja me oduševila!

Haljina, 99,99 kn

Prugasta haljinica za dnevni i večernji look

Lan obožavam pa je on moj prvi izbor za tople ljetne i morske dane pred nama. Prozračno, lepršavo i opušteno - sve što mi treba u ovim mjesecima. A upravo to definira Lidlove preslatke modele haljinica. Moj je prvi izbor tako bila kratka prugasta haljinica s dužim rukavima. Lako sam je kombinirala i za jutarnju šetnju gradom, odlazak na posao, ali i poslijepodnevno piće s društvom. Osim toga, prugice su i moj omiljeni uzorak jer podsjećaju me na, pogađaš već, jedno i jedino more.

Haljina, 99,99 kn

U ravnim sandalama bijela haljinica sa svijetloplavim prugicama tako mi je zvučala kao savršen outfit za istraživanje mediteranskih otoka. A dok to ne stigne, odlučila sam je prošetati gradskim ulicama. Udobna i romantična, kratka haljinica na vezanje apsolutno me oduševila. Oko struka se naime veže vrpcom pa se tako može regulirati i njezina dužina.

Naime, kasnije sam je mogla kombinirati i uz visoke potpetice pa sam brzo bila spremna za izlazak s prijateljicama. Njezin jednostavan kroj uz određene se cipele u trenu prilagođava novom ambijentu.

Haljina, 99,99 kn

A ima li što bolje nego kad jednu haljinu možeš nositi u različitim situacijama?

Tamnoplava haljina s narančastim detaljima

Znaš što mi je draže od prugica? Tamna boja. I volim je nositi iako je ljeto. Naime, tijekom toplijih se dana preporučuje nositi svjetlije nijanse jer ne privlače sunčeve zrake. Iako je to točno, postoji i druga strana medalje. Kroz tamne boje štetne UV zrake zapravo teže dolaze do kože. A vjeruj mi, u lanenoj odjeći ionako nije vruće kao u drugim materijalima. Zato me oduševila mala tamnoplava haljinica.

Haljina, 99,99 kn

Jednako je spremna i za dnevne kombinacije, ali genijalno izgleda i s visokim potpeticama. Ja sam se odlučila za one u potpuno kontrastnoj boji.

Haljina, 99,99 kn

Haljina ima rukave 3/4 dužine što je čini idealnom i za svježije večeri. Osim toga, u njoj sam gradom šetala usred dana i doista mi nije bilo vruće! Lan definitivno spašava stvar.

Lanene bermude i lepršava majica

Koliko god voljela haljinice, u moj najdraži casual look ipak pripadaju prozračne i chic bermude. Nježna plava boja u kombinaciji s nježnoružičastom majicom outfit čini istovremeno romantičnim i sportskim. Kombinirala sam ih s espadrilama maslinastozelene boje s mašnicama iz jedne Lidlove ranije kolekcije.

Majica 64,99 kn, kratke hlače 59,99 kn

Ova jednostavna, a upečatljiva kombinacija savršena je za vruće dane. Pastelne boje i laneni materijal čini je, barem meni, prvim odabirom za odlazak na jutarnju kavu, ali i u shopping po još lanenih komada iz Lidla.

Srpanjski dani odsad će mi ipak biti malo draži jer uz ovaj materijal vrućina mi neće toliko smetati, a privlačne nijanse, uzorci i izgled modela apsolutno pripadaju mom stilu. Tu je i još jedna važna stvar - moj novčanik neće patiti pa doista mogu planirati morske avanture u svojim novim outfitima.

Ako se i tebi sviđaju ovi odjevni komadi i njihove kombinacije, zapiši datum jer dio ove kolekcije u Lidl je stigao već danas, 8. srpnja, a dio stiže u četvrtak 11. srpnja. Stalo ti je do kvalitete, ne želiš da ti bude vruće ali želiš izgledati genijalno, a osim toga tražiš i pristupačne cijene? Uputi se u najbliži Lidl i zasladi svoj ljetni outfit!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr