Lana Jurčević voli duboki dekolte

Petar Glebov/Pixsell
Sinoć, 27. veljače, u KC dvorani Dražen Petrović održan je humanitarni koncert Mali dom za velike ljude koji je privukao velik broj hrvatskih glazbenih zvijezda. Među glumačkim divama kao što su Nina Badrić, sestre Husar i Vanna, najviše pažnje plijenila je Lana Jurčević.
Vidi originalni članak

Drago nam je vidjeti da domaće zvijezde sve više i više nose hrvatske modne dizajnere. Lana Jurčević se za ovaj humanitarni koncert odlučila za kreaciju Manuela Maligeca, koji se veoma brzo nametnuo kao jedno od najpopularnijih imena domaće modne scene.

Lana je nosila uske kožne hlače i bluzu sa zanimljivim ovalnim dekolteom, zatvorenu uz vrat. Struk je istaknula remenom sa srebrnom kopčom, a za svaki slučaj je ispod bluze odjenula i ljubičasti top. Iako bi na nekim ženama ovakva kreacija izgledala neukusno, posebno zbog njena "nadograđivanja", na Lani ona funkcionira odlično.

Kombinaciju je upotpunila ljubičastim ružem u boji donjeg topa te svojim prepoznatljivim visokim konjskim repom koji otkriva lice u potpunosti. Naglašene obrve i jednostavan make up na očima dali su završni touch ovom looku.

Ostale pjevačice nisu se proslavile na modnom polju. Vanna je nastupila u bezličnoj crnoj haljini bez naramenica, dok je Maja Šuput nosila neobičan prugasti kombinezon koji ne pristaje njenoj krhkoj liniji. Na iznenađenje mnogih, Nina Badrić se pojavila u poprilično ležernom izdanju: bijeloj majici i crnom sakou uz koje je kombinirala mnogo bižuterije.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr