Lajkamo ih: Ovo su najpopularniji komadi s Instagrama

Instagram @dorica505
Poznate curke koje pratimo na Instagramu dežurni su krivci za popularnost ovih komada, a u 2017. godini su definitivno skupili najviše lajkova
Vidi originalni članak

Ako si imalo slična nama, onda sigurno pola dana provedeš scrollajući po Instagram profilima najcool cura. Ne možemo si pomoći, jednostavno nas inspiriraju, a samim time i utječu na naše shopping navike. Instagram je mjesto na kojem najčešće pronalazimo komade koje "moramo imati", a ovih 10 je došlo upravo na tu listu. Tijekom 2017. godine gotovo svaka fashionistica, trendseterica i modna blogerica nosila je barem jedan od njih...

Levi's majica

Jedna od majica koja nas je opsjedala na Instagramu u 2017. godini svakako je bijeli t-shirt modnog brenda Levi's. Nema te fashionistice na Instagramu koja ju u nekom trenutku nije ponosno pokazala i pozirala u njoj. 

Gucci remen

Nastavno na Levi's majicu i Gucci remen je postao modni komad za kojim je Instagram poludio. Na svim trapericama, na svim jaknama, remen s Gucci logom doživio je modni boom i nećemo lagati, u jednom trenutku nam ga je već lagano bilo dosta...

Puma Suede Heart tenisice

Pumin model s vezicama koje se vežu u veliku mašnu u 2017. godini su definitivno obilježile Instagram scenu. Toliko su bile popularne na društvenim mrežama da su jedno vrijeme bile rasprodane na apsolutno svim mogućim mjestima. 

TRENDOVI 5 zimskih trendova koje možeš ODMAH nositi

Acne jakna

Ova dizajnerska, bikerska jakna dobila je velik broj high-street "kopija" u aktualnoj sezoni i kad bismo morali odabrati jednu jaknu koja je osvojila Instagram - bez imalo dvojbe, to bi bio ovaj model. Dolazi i u nekoliko različitih boja, iako nas je u originalu crni model opsjedao na Instagramu.

Teddy kaput

Jedini kaput koji je ove sezone okupirao naš Instagram i priznajemo - naš ormar! Plišani kaput koji se popularno Instagramski zove teddy coat (jer nalikuje na medvjedića) došao je od niotkuda i osvojio srca svih trendi cura. 

Chloe Nile torbica

Nema šanse da nisi već sto puta vidjela popularnu torbicu s metalnom drškom jer je upravo ovo model koji je zavladao modnom scenom u 2017. godini. Torbica, čija se cijena kreće oko 10.000 kuna, većinu je godina bila rasprodana u svim poznatim dizajnerskim trgovinama, a naravno da je u međuvremenu dobila i nekoliko high-street "kopija".

Zara hlače na bočno kopčanje

Što reći o Zarinim hlačama koje su potrgale Internet. Svaka prava Instagramuša u nekom je trenutku isfurala ove hlače na svoj način. Super je što ih se može nositi u dnevnim, ali i u večernjim prilikama - a izgledaju puno skuplje nego što ustvari jesu!

MODA 10 trendova koji će u 2018. biti totalno OUT

Balenciaga čizme-čarape

Jedan od prvih dizajnerskih brendova koji je izbacio čarape-čizme svakako je Balenciaga. Od tada pa sve do danas ovaj model čizama skupio je vojsku svojih obožavateljica i postale su neizbježne na Instagramu. 

Zara crvene trapezice

O ovim smo se hlačama raspisali u proljeće, a toliko su bile IN da ih je nosila čak i Severina! Imamo blagi osjećaj da bi trapez hlače mogle nastaviti svoju dominaciju i u 2018. godini...

Gucci torbice

Iako je prošle godine Gucci Dionysus zavladala, Gucci torbice nisu bile manje popularne ni u ovoj godini. Iskreno, čak se i veselimo vidjeti što će novo Gucci lansirati u 2018. godini.

Posjeti Miss7.24sata.hr