La jupe u ponudi ima dvije nove haljine koje su nas podsjetile na modele koje nose vile u bajkama

La jupe Foto: La Jupe, Lada haljina
Vidi originalni članak

La jupe je zasigurno jedan od najpoznatijih modnih brendova u našoj regiji kada su u pitanju svečane i ženstvene haljine. Sviđa nam se njihova estetika i pažnja koju brend daje detaljima. Bilo da se radi o mašnicama na naramenicama, asimetričnoj dužini prednje i stražnje strane haljine ili slaganju nekoliko vrsta materijala i tkanina, svaka haljina ima neku posebnost i zanimljivost. La jupe od nedavno ima svoj showroom u Zagrebu pa sve djevojke mogu isprobati njihove haljine, a mi smo uočili da su dobili dva nova modela. Riječ je o haljinama u svijetlim, nježnim bojama koje vežemo za proljeće - zelenoj i ljubičastoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A J U P E (@la_jupe_showroom)

Iako su pistacijo zelena i lavanda ljubičasta možda ne tipične boje za haljine i nikada ih se ne bismo sjetile odjenuti, novi modeli brenda La jupe izgledaju veoma privlačno. Pistacijo zelena haljina imena Lada, ima mini haljinicu ispod prozirnog materijala koji svijetli te na sebi ima cvijeće. Lada haljina brenda La jupe nas podsjeća na haljinu koju bi nosile šumske vile u crtiću Petar Pan, a posebno nam se sviđa dugi, bijeli til koji pada niz leđa. Lada haljina se "veže" oko vrata, a s cijena La jupe haljine je 350 eura i može se naručiti preko njihove web trgovine. 

Moda Anita Dujić predivnu ženstvenu haljinu mostarskog brenda La jupe spojila se s pernatim sandalama

Još jedan model La jupe haljine dolazi u sličnom modelu, ali u lavanda ljubičastoj boji. Ova haljina, u modelu Veja također ima malenu haljinu preko koje ide jednaka tkanina sa šljokicama i cvijećem, ali za razliku od prethodnog modela koji se veže oko vrata, La jupe Veja ima debele naramenice i kvadratasti izrez sa srcolikim dekolteom. Ova haljina će odgovarati svim djevojkama, a lijepo će istaknuti atribute i to na elegantan način. La jupe Veja haljina košta 335 eura i sigurni smo da će te s njom svi pitati gdje si je kupila.

Posjeti Miss7.24sata.hr