L'alingi torbice osvajaju neočekivanim oblicima i zaigranom maštom dizajnerice

Instagram@lalingilondon
Vidi originalni članak
  • L'alingi torbice ručno su izrađene, u Libanonu i Italiji, a osvajaju svojom jedinstvenošću
  • Iza brenda stoji Libanonka Alia Zaki Ali koja je odlučila promijeniti karijeru kako bi se posvetila svojoj strasti
  • L'alingi torbice vole i slavne osobe, pa ih često možemo vidjeti i na crvenom tepihu

Poznat kao luksuzni individualistički brend, L'alingi oduševljava svojim modelima torbica u obliku polumjeseca i polusrca koje krasi ručka sa svjetlucavim kamenjem, cirkonima, dijamantima. L'alingi torbice su kompletno ručno rađene u Libanonu i Italiji. Dizajn brenda je neobičan, ali ženstven i strastveno kreiran. Iza brenda stoji Libanonka Alia Zaki koja je odlučila promijeniti svoju karijeru kako bi se posvetila svojoj strasti prema kreativnosti... bez investitora i modnog obrazovanja.

Moda Liu Jo torbice na sniženju: pronašli smo 21 model, za svaku priliku

Svojim brendom libanonska dizajnerica oslobađa svoje unutarnje dijete dok stvara, razigrano spajajući svakodnevne elemente s luksuznima kako bi od svake torbice napravila umjetničko djelo. L'alingi je objavio mnogo funky i nekonvencionalnih dizajna čija je prva kolekcija, inspirirana japanskim pokretom lažne hrane, objavljena 2017. godine. 

Od tada nadalje, brend podržava korištenje nekonvencionalnih materijala i u potpunosti prihvaća trendove, ipak zadržavajući svoje korijene. Moto brenda je da 'luksuz i dalje može biti zabavan i individualistički' čime su stekli mnoge klijentice među zvijezdama. Ljubiteljica njihovih torbica je i poznata svjetska influencerica Blair Eadie, koja nosi nekoliko modela. Crna torbica u obliku polumjeseca koju krasi drška satkana od bisera Blair je favorit koji je nosila uz nekoliko svojih elegantnih kombinacija.

Ovo su trenutno najpopularnije torbice koje su zavladale svjetskim ljetnim kombinacijama!

Dizajnerica ovih popularnih torbica, Alia Zaki Ali je oduvijek bila entuzijastična u stvaranju brenda modnih dodataka koje kreira na način da transformira konvencionalni osnovni artikl u blistav i jedinstven statement komad.

Alia, libanonska dizajnerica sa sjedištem u Londonu, dospjela je na Forbesov popis 30 mlađih od 30 godina 2021. zbog uspješnog stvaranja brenda torbica L'alingi inspiriranog umjetnošću.

Moda Slatke gotovo kao istoimeno pecivo! Kroasan torbice i dalje su najtraženije

Alia je odrasla u SAD-u i Libanonu, studirala je grafički dizajn i radila za reklamnu tvrtku Leo Burnett, kao i za druge tvrtke za grafički dizajn. Nakon udaje, preseljenja u London i traženja tvornica u Europi i na Bliskom istoku, Alia je konačno uspjela oživjeti svoje ideje i pokrenula L'alingi 2017.

Posjeti Miss7.24sata.hr