Kylie Jenner - nova zvijezda klana Kardashian-Jenner

Gulliver Image/Getty Images
„Jako sam zahvalna Kim što ne dolazi na one revije koje su mi iznimno važne, jer zna da bi na taj način privukla previše pažnje na sebe i maknula medijski fokus s činjenice da ja nosim reviju“, rekla je nedavno Kendall Jenner u jednom intervjuu. Iako se već može pohvaliti titulom jedne od predvodnica nove generacije supermodela, očito se u tom trenutku bojala da će joj polusestra Kim Kardashian ugroziti mjesto na modnoj sceni.
Vidi originalni članak

Čini se da isti strah ne dijeli kada je u pitanju modni proboj njene mlađe sestre Kylie. No, ako uzmemo u obzir Kyliein strelovit uspjeh u zadnje vrijeme, Kendall ima jako razloga za brigu oko toga hoće li pasti u drugi plan.

Dok se još uvijek oporavljamo od Kendallinog naglog modnog uspjeha, Kylie Jenner polako osvaja modnu scenu.

Nakon kratkog skoka u dizajnerske vode i kolekcije za Topshop u suradnji s Kendall, uslijedila je Balmainova kampanja za jesen 2015. u kojoj Kylie i Kendall poziraju zajedno. Bilo je samo pitanje vremena kada će Kendallina sestrica odvažiti na ulogu modela, a ovoj suradnji u prilog ide i činjenica da su Balmainove kampanje u kojima poziraju predvodnice nove generacije supermodela i njihove mlađe sestre, trenutačno veliki hit. Nakon kampanje u kojoj su Joan Smalls i Gigi Hadid pozirale sa svojim sestrama, bilo je za očekivati da će Balmain angažirati sestre Jenner.

Nova Balmainova banda predstavlja svježu, raznoliku i otvorenu novu modnu generaciju. Ona zrači snagom, potporom i ljubavlju koju članovi obitelji mogu pružiti jedno drugome“, objasnio je vizualni identitet ovih suradnji glavni Balmainov dizajner Olivier Rousteing.

Kako je krenulo, izgleda da će svaki član obitelji Kardashian i Jenner pokoriti svijet mode ili će bar potpisati ugovor s Estee Lauder i nositi koju reviju za Marca Jacobsa. Ako je spomenuti beauty magnat angažirao Kendall i Caitlyn zašto isto ne bi napravio i s Kylie, da ne spominjemo koliko se dizajneri u zadnje vrijeme vole vezati s celebritijima.

U tome i jest čar bivanja Kylie Jenner, jer je ona zahvaljujući svojoj poznatoj porodici već ionako celebrity, i u skladu s time može biti što god poželi. Na listi zanimanja kojima se ova 17-godišnjakinja bavi, tako se u zadnje vrijeme našla modna karijera. Na modnim tjednima postaje sve češće lice i to ne u ulozi zvijezde koja sjedi u prvom redu revija, nego u ulozi manekene.

Nakon što je Kendall Jenner osvojila modne piste, a Caitlyn Jenner u zadnje vrijeme puni naslovnice svojim brojnim pokazivanjima u javnosti nakon promjene spola, i Kyle u zadnje vrijeme sve više dolazi u centar pozornosti. Nekad dobro dijete serijala "Keeping up with the Kardashians" sada izlazi iz sjene starije sestre Kendall i polusestre Kim. Osim modne industrije, Kyle se probija u beauty industriji. Osim što lansira trendove poput prirodno povećanih usana, lansira i make up kolekcije sa svojim imenom. Tako se može pohvaliti time da iza sebe ima kolekciju lakova za nokte i umetaka za kosu. Pritom javno priznaje da je radila određene estetske korekcije poput stavljanja umetaka u usne, no isto tako jasno ističe kako njena uloga nije da potiče mlade djevojke da izgledaju kao što ona izgleda, niti tvrdi da je to ispravno.

A, ako ste mislili da će Kylie tu stati, varate se. Nedavno je izrazila želju za tim da se okuša u glumi, iako joj je fakultet trenutačno primaran.”Trenutačno obožavam dizajniranje I voljela bih nastaviti tu karijeru kada postanem punoljetna, ali gluma je nešto što bi zaista požalila ako ne probam”, otkrila je nova it girl u jednom od intervjua.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr