Kylie Jenner dodala je još jedan trofej svojoj vintage kolekciji: Thierry Mugler haljinu iz 1995.

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Kylie Jenner očito voli nositi vintage komade odjeće, ovog ljeta svi su se raspisali o Comme des Garçons kompletu iz 2007. koji je odjenula u Londonu
  • Sad je zablistala na dodjeli nagrada CFDA u legendarnoj Thierry Mugler haljini iz 90-ih 
  • Sasvim je razumijemo: teško je odoliti tom divnom dekolteu i ribljem repu ukrašenom perjem

Kylie Jenner, kozmetički mogul, ponovno je zavirila u Muglerove modne arhive za otvorenje izložbe 'Thierry Mugler: Couturissime' u Brooklynskom muzeju u utorak navečer.

Moda Ravno iz budućnosti! Torba metalik srebrnog sjaja iz Zare nas je oduševila

Za tu se prigodu Jenner odlučila za crnu haljinu iz Muglerove couture kolekcije jesen/zima 1995., koja se odlikuje dizajnerovim zaštitnim znakom krilatog dekoltea idonjeg dijela u obliku ribljeg repa, ukrašenog perjem. Kako bi dodala još više dramatičnosti svom izgledu, spojila je haljinu s odgovarajućim pernatim rukavicama i blistavim pokrivalom za glavu iz njegove kolekcije za jesen/zimu 1999. 

Međutim, to nije prvi puta da Kylie Jenner nosi vintage komade odjeće. Naime, ovog ljeta je u Londonu pokazala jedan od prepoznatljivih kompleta koji tako divno naglašava obline. Jenner se odlučila za kombinaciju iz Comme des Garçons kolekcije jesen/zima 2007. Izgled, istovremeno drzak i seksi, uključivao je top boje fuksije ukrašen crnim nojevim perjem i dvije trodimenzionalne ruke koje stvaraju uluziju da je drže preko prsa i oko trbuha. Jenner je također nosila crnu minicu s istim rukama na bokovima koje kao da su omotane oko tijela. 

Naravno, Jenner nije jedina obožavateljica Muglera u svojoj obitelji, jer njena sestra Kim Kardashian uživala je u bliskoj prijateljstvu s dizajnerom prije njegove smrti ranije ove godine. Zvijezda je na Met Gala 2019. nosila prilagođenu haljinu od lateksa s mokrim izgledom, prošaranu kristalima, kao i haljinu s odvažnim izrezima iz Muglerove kolekcije proljeće/ljeto 1998. ranije ove godine.

S obzirom na opsjednutost obitelji Kardashian-Jenner vintageom, ne bismo se iznenadili da je Kylie već rezervirala više trofejnih Muglerovih komada koje će dodati svojoj kolekciji nakon nedavnog događaja… 

Moda Ovih 7 odjevnih komada nisu dio tipičnog francuskog stila, no ipak ih svaka Francuskinja ima u ormaru

Posjeti Miss7.24sata.hr