Kožne hlače, ali širokog kroja spoj su elegancije i udobnosti u stylish modnim kombinacijama

Instagram @lilliegracep široke kožne hlaće
Vidi originalni članak
  • Uz traperice i opuštene široke hlače na crtu, kožne hlače jedan su od temeljnih modela hlača u koje vrijedi investirati
  • Trenutno je vrlo popularan model u kojem su kožne hlače spojene sa siluetom širokih nogavica
  • Ova prilagodljiva silueta osvojila je influencerice, a mi smo izdvojile dostupne modele širokih kožnih hlača

Kožne hlače oduvijek su jedan od omiljenih modela koje najčešće nosimo tijekom zimskog razdoblja, ali mogu poslužiti i u prijelaznim modnim kombinacijama, između dvije sezone.

Odlično se slažu s pletivom i kaputima, ali i balonerima. Popularan je i u potpunosti kožni look, s trendi sakoom od kože ili kožnom jaknom.

Moda 6 modela hlača koje treba isprobati jer će ove godine diktirati trendove

Model koji posebno često viđamo u posljednje vrijeme te je jedan od omiljenih brojnih modnih influencerica su kožne hlače širokih nogavica, gdje su zapravo spojena dva vrlo popularna trenda, uvijek omiljene kožne hlače te silueta opuštenog kroja i širih nogavica. Iako su kožne tajice ili vrlo uske kožne hlače i dalje tražen model, ova šira silueta trenutno je ipak popularnija među trendsetericama.

Ovakve modele hlača možemo kombinirati na toliko chic načina, uz klasičnu bijelu košulju ili topli pulover, chic top tijekom toplijih razdoblja te trendi mokasinke, čizmice ili jedan od povratničkih modela obuće, balerinke.

U nastavku donosimo jako chic modele širokih kožnih hlača različitih boja, finiša i duljina za stylish modne outfite!

Moda Cargo hlače na elegantan način trenutačno su najpoželjniji fashion look

Posjeti Miss7.24sata.hr