Kožna Prada Cleo torbica mogla bi postati it modni dodatak jeseni

Instagram @ashleighuynh Prada Cleo torbica
Vidi originalni članak
  • Pradinom modelu Cleo predviđa se svijetla budućnost ove modne jeseni
  • Elegantan i svestran model dolazi u više od deset nijansi koje se savršeno uklopaju u sve brojne kombinacije
  • Dolazi i u nekoliko verzija te je savršena investicija ako razmišljamo o dizajnerskoj torbici!

Nakon što je Pradina torba od rafije bila onaj modni dodatak za plažu koji se isticao cijelog ljeta, čini se da će njen status omiljene torbe sezone naslijediti još jedan model brenda Prada, torbica Cleo. Cleo dolazi u dvanaest predivnih nijansi i elegantnog je jako šik oblika.

Retro se vraća u modu, a Prada u drugačijem izdanju predstavlja svoj klasičan stil iz 90-ih u modernijoj verziji.

Uglađen i elegantan oblik Cleo torbice savršen je za nošenje na ramenu, a čiste i jednostavne linije omogućuju lako kombiniranje i uklapanje u različite outfite. 

Okruglasti oblik Cleo torbice i sjajna koža predivan su suvremen i prilagodljiv spoj koji torbici daje nježan i mekan izgled te naglašava kvalitetu materijala i izrade. Pradin logo na Cleo modelima također se ne ističe previše, već je prepoznatljivi chic trokut jedini metalni dodatak na torbici, koji se mijenja zajedno s nijansama modela.

Moda Ove jeseni ulicama vladaju Prada Monolith čizme, a mi smo pronašli slične povoljnije modele

Među dvanaest predivnih nijansi svakako će se naći ona savršena! Od klasične, crne sa sjajnim i glatkim finišem, do jednako popularnih neuobičajenih nijansi poput nježno plave, zemljano smeđe i mint zelene, nijanse Cleo torbica mogu se prilagoditi svakom stilu, kao i gotovo svakom zamislivom modnom outfitu.

Prada Cleo torbica tako će se jednako savršeno uklopiti u elegantne, kao i u one ležernije outfite. Cleo torbica može se nositi uz haljinu i cipele s visokom potpeticom u večernjem izlasku, ali i u šetnji gradom, uz matching set trenirku ili uz traperice i sako.

Prada Cleo dolazi i u mini verziji, kao i u modelu sa zatvaračem na preklop, a poseban model je i Cleo torbica s kristalićima! Prada Cleo odlična je prilika i za ulaganje u dizajnerski komad koji je nadići sezonske trendove! 

Moda Nives Ivanišević u superpopularnom modelu vojničkih čizami i s torbom koju obožava Angelina Jolie

Posjeti Miss7.24sata.hr