Košarkaški modni stil u najboljem izdanju: Nova SHAQ sportska kolekcija dostupna je u CCC-u!

CCC
Vidi originalni članak
  • Košarka nije samo sport – ona je način života koji spaja energiju, strast i dinamiku 
  • Košarkaški modni stil odavno je prešao granice dvorana, inspirirajući urbane modne trendove koji povezuju sportski duh s modernom estetikom 
  • Zato se pripremi za novu dozu energetskog boosta izravno iz svijeta košarke, za dečke i cure, uz CCC koji donosi kolekciju s potpisom SHAQ branda koja će podignuti sportski stil na novu razinu

Originalan dizajn, jedinstveni stil i sportski duh – sve to možeš pronaći među novitetima s potpisom SHAQ branda. Novu SHAQ kolekciju karakterizira dinamičan dizajn koji se ističe kako na gradskim ulicama, tako i na sportskim terenima. U kolekciji se nalaze modeli savršeni za ljubitelje tjelesnih aktivnosti, ali i za one koji traže jedinstvene dodatke za svakodnevni izgled. Među novitetima dominiraju modeli SHAQNOTIX, SHAQNOTIZE i SPIN MOVE, a svaki je od njih kreiran s posebnom pažnjom te u košarkaškom duhu.

SHAQNOTIX dolazi u tri boje: bijela sa zelenim akcentima, crna s intenzivnom crvenom i lavanda oživljena žutim i crnim detaljima. SHAQNOTIZE je dostupan u bijeloj s plavim elementima i jakim crnim akcentima, te crno-crvenoj kombinaciji. Ove hrabre boje osigurat će da ne prođeš nezamijećeno. Kolekciju upotpunjuju modeli SPIN MOVE – klasičan dizajn savršen za ležerne, svakodnevne kombinacije.

Moda Dakota Johnson nosi 'malo drukčije' adidasice - influencerice bi mogle poludjeti za njima

No, to nije sve! U najnovijoj SHAQ kolekciji možeš pronaći i funkcionalne torbe i ruksake u sportskim, ali opet stiliziranim nijansama: crnoj, sivoj, crvenoj te u boji trešnje - idealne za odlazak u teretanu ili neki drugi sport. 

Svi proizvodi dostupni su u CCC trgovinama i online na ccc.eu

Moda Ljubav na prvi pogled: pistom New York Fashion Weeka prošetale su i nove Pumice koje su - procvjetale

Posjeti Miss7.24sata.hr