Kombinezoni su se vratili na ulice! Evo kako ih nose Zadranke i Splićanke

Pixsell Ulična moda, Zadar
Vidi originalni članak
  • Uz duge haljine i kratke hlače, proljetni dani na gradske su ulice vratili još jedan modni komad - kombinezon
  • Kako bi otkrili koji trendovi vladaju među domaćim damama zaputili smo se put Splita i Zadra
  • Imamo sve - od monokromatskih, preko cvjetnih do model s upečatljivim uzorkom! A tu su i trendi traper komadi

S dolaskom toplijih dana na gradskim ulicama sve češće susrećemo dame koje su kao osnovni dio svog stajlinga odlučile odjenuti dugi kombinezon. Kako bi otkrili koji trendovi vladaju na domaćim ulicama kada su kombinezoni u pitanju zaputili smo se na jug Hrvatske. Evo kako ih stiliziraju prolaznice koje su naši fotografi zamijetili u Splitu i  Zadru.

Moda Obična roza košulja može totalno podići tvoj stajling. Pogledaj na primjerima ovih prolaznica


1. Jednobojni kombinezon

Ako si ljubiteljica praktičnih rješenja onda je jednobojni kombinezon za tebe idealan odabir. Riječ je o komadu koji ovisno o kombiniranju može biti osnova sjajnih poslovnih, urbanih, ali i svečanih kombinacija. Upravo se na model u tamnoplavoj boji odučila prolaznica koju smo zamijetili na splitskim ulicama.

Kombinezon je upotpunila crnim remenom s dizajnerskim potpisom, koji je pomogao kreirati optičku iluziju te je dodatno naglasio njezinu liniju. Uz modne detalje u crnim nijansama, pažnju su privukle i efektne prozirne natikače.

Haljinu životinjskog uzorka ova je Zadranka uparila je s natikačama koje ili obožavaš ili prezireš

2. Cvjetni kombinezon

Kada su proljetne kolekcije u pitanju pravi klasik su cvjetni komadi, a isto pravilo možemo primijeniti i na kombinezone. Riječ je o upečatljivim modnim komadom koji će vrlo lako skrenuti pažnju na tvoju modnu kombinaciju.

Sjajno nam je to pokazala i prolaznica koju je naš fotoreporter zamijetio u središtu Zadra. A kako bi ovaj koloristički snažan kombinezon zasjao u punom sjaju, prolaznica ga je upotpunila neutralnim modnim dodatcima.

4 modela cipela koji pristaju uz svaku haljinu. I, naravno, izbor najljepših modela iz trgovina


3. Spoj dva uzorka

Još jedan sjajan dokaz da upečatljiv stajling može počivati samo na jednom modnom komadu podastrijela nam je druga prolaznica koju smo zatekli u šetnji zadarskim ulicama. Njezin je odabir pao na kombinezon koji spaja dva različita uzorka u jedinstvenu cjelinu.

Baš kao i njezina sugrađanka, ova prolaznica se također odlučila na uparivanje koloristički snažnog odjevnog komada s modnim dodatcima u umjerenim bež nijansama. Komadi poput ovog, koji spajaju nespojivo, idealan su odabir za one dame koje se ne libe eksperimentirati s modom.

Ulična moda Modni stručnjaci su ih poslali u mirovinu, ali domaće dame i dalje rado nose nekoć popularan model tenisica

4. Bijeli traper kombinezon

Ipak, svaka ljetna sezona ima svog favorita, a sukladno aktualnoj ponudi vodećih brendova ulične mode nosit će se bijeli traper kombinezoni. Jedan takav primijetili smo na prolaznici koju smo zatekli na splitskim ulicama.

Njezin dugi kombinezon pronašli smo u novoj Mangovoj kolekciji, a za njega je potrebno izdvojiti 450 kuna. Uz spomenuti, iz aktualne ponude smo izdvojili još dva slična modela u slučaju da svoju garderobu želiš upotpuniti upravo ovim hit komadom.

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Reserved (349,90 kuna), Bershka (229,90 kuna)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr