Koliko samo žena nosi ovaj model kaputa! Snimili smo klasičarke koje ga dobro kombiniraju

Pixsell/Owen Humphreys
Vidi originalni članak
  • Kaput boje devine dlake je težak klasik, no poklopilo se da je ove godine i veliki trend
  • Uvijek izgleda elegantno i - skupo, čak i ako je iz jeftinijeg dućana. Ako si u potrazi za kaputom koji ćeš moći nositi još puno sezona, onda je odluka laka
  • High street trgovine imaju veliku ponudu, a krojevi su razne varijacije ovog klasičnog kaputa

Beauty Je li tvoj šampon za kosu kancerogen? Provjeri!

Kvalitetan kaput u boji devine dlake osnova je zimske garderobe. Najchic način da ga isfuraš uvijek će biti kaput midi dužine, bez gumbiju, u struku stegnut širokim pripadajućim pojasom. Iako "devin kaput" nikad neće izaći iz mode ove se zime poklopilo da je i jedan od najvećih trendova. Pokazale su to i mnoge velike kuće poput Max Mare i Chloé na predstavljanju svojih novih kolekcija, a srećom po nas i high street trgovine imaju u ponudi mnogo modela, raznih varijacija na temu ovog klasika pa nije teško odabrati neki za upotpuniti svoj zimski ormar.

Očito to misle i brojne žene - dok šećete gradom možete svake sekunde pobrojati neku damu u kaputu u boji devine dlake. Ovaj se kaput gotovo pa prirodno sjajno slaže s poslovnim outfitom, no zašto stati na tome? Nosiv je praktički na sve, a divno ide uz crnu, bijelu i sivu boju, no nitko se neće začuditi ni ako ga odjeneš na obične traperice.

S lijeva nadesno: Reserved (599,90kn); Zara (599,90kn); Reserved (599,90kn)

Ako je od vrhunskog materijala i savršena kroja kao što "pravi" kaput boje devine dlake jest, bit će poprilično skup, ali ta će se investicija isplatiti. Nosit ćeš ga godinama i nikada neće zastariti. No čak i u jeftinijoj varijanti izgledat će skupo i otmjeno.

U našim se trgovinama nudi sva sila modela, ne samo midi duljine već i kratkih ili dugih varijanti, s pojasom ili bez, s različitim zanimljivim reverima, s gumbima ili bez njih... No, prolaznica na slici ispod odabrala je baš pravi, školski primjer onoga što klasičnog kaputa u boji devine dlake.

Ako si u potrazi za kaputomdobra kroja koji će tri trajati sezonama, zaviri u ponudu Zare (koja ima najbolji izbor i stvarno lijepe modele), Manga, Reserveda, Stradivariusa... Mi smo izvukli tek mali dio velike ponude.

Sve Zara: dugi kaput s našivenim džepovima (899,90kn); midi kaput (499,90kn); midi kaput bez kopčanja (229,90kn)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr