Koje je bolje izdanje Kim Kardashian?

@ www.splashnews.com
Kim Kardashian je poznata kao velika ljubiteljica mode, ali često i upitnih modnih kombinacija. U četvrtak 25. rujna plijenila je pažnju svojim lookovima za prve redove Paris Fashion Weeka, naravno, u pratnji svoje bolje polovice Kanye Westa koji joj je ujedno i - stilist.
Vidi originalni članak

Za reviju brenda Lanvin odabrala je upadljivu kombinaciju koja je izazvala brojne reakcije.

Pernatu mini suknju visokog struka uskladila je uz satenski sako ispod kojeg se nije nalazilo ništa. Nedostatak nakita ostavio je naglasak na bujnom dekolteu, a Kim je odabrala potpuno crni styling s klasičnim crnim salonkama u špic. Frizura i make up su bili besprijekorni uz jače naglašene oči i jagodice lica te nude usne.

Balmainovu reviju je podržala u kreaciji koja je bila potpuna suprotnost prethodnom stylingu. Bijela haljina duljine ispod koljena sa zatvorenim dekolteom osvaja na prvi pogled svojim zanimljivim printom, a starleta je nadodala upadljive bijele sandale na vezanje i usku ogrlicu s metalnim detaljem koja je zaokružila look. Raspuštena kosa i smeđi smokey eyes odlično su se nadopunili, kao i glomazne bijele narukvice na obje ruke.

Kim svakako puni novinske stupce svojim privatnim životom jednako kao i modnim kombinacijama koje se, iako nam se ne moraju svidjeti, svakako ističu iz mase.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr