Koja 3 modela cipela muškarci ne vole na ženama

Instagram/Nives Celzijus
Najnoviji trendovi ne nailaze uvijek na odobravanje muškog roda. Pa, baš nas briga – mi nosimo što mi želimo. No možda je ipak dobro znati koja 3 modela su im baš odbojna
Vidi originalni članak

Međutim, ipak nas je kopkalo što se to „njima“ ne sviđa. Stoga smo se raspitali kod pripadnika muškog roda o tome koji im se modeli cipela ni u kom slučaju ne sviđaju na ženskoj nozi? I zašto?

1. Cipele s punom petom 

Nalaze se na vrhu liste cipela koje muškarci mrze – wedge cipele! Tvrde kako su preglomazne, kako ni u kom slučaju ne odgovaraju nježnom ženskom stopalu te uništavaju opći dojam i pojavu ženskog bića i ljepote. To su rezultati jednog istraživanja provedenog 2013. godine u kojem je to izjavilo čak 71% muškaraca!  

SLIP HALJINA OVO je haljina koju su muškarci proglasili najpoželjnijom

2. Uggsice 

Moramo priznati kako nisu baš seksi – ali su božanstveno udobne i mazno tople. Da ih mi cure volimo 8i kupujemo) dokazuje to koliko su dugo među najpopularnijom ženskom obućom, a svake se godine pojavi i neki novi model. Npr. one visoke iuznad koljena s ogromnim, naboranim sarama. Ali, dečki ne misle tako, njima ta udobnost na koju smo mi pale ništa ne znači – jednostavno ih ne mogu vidjeti. 

3. Crocsice 

Say no more! Smatramo kako ne moramo posebno objašnjavati zašto ih ne vole vidjeti na nama, zar ne? 😊 

Posjeti Miss7.24sata.hr